Publicitat
Comunicació · 28 d'Abril de 2021. 17:53h.

Foc creuat entre Esquerra i Junts

Indirecta de Sergi Sol al cap de comunicació de JxCat

L'home de confiança d'Oriol Junqueras i exassessor del vicepresident Pere Aragonès, Sergi Sol, ha dit que "Junts per Catalunya és com el Madrid" en declaracions al programa Al Rojo Vivo de La Sexta i ha qualificat de "significatiu" que Junts "faci de Lledoners l'epicentre de la política".

Sol ha exposat que des de JxCat "s'ha volgut enaltir l'exili i s'ha tingut en menor consideració als presos que estaven en Lledoners". En aquest sentit, ha assenyalat que "el cap de premsa de Junts -el periodista Pere Martí- es va atrevir a fer un tuit gairebé menyspreant la decisió que en el seu dia van prendre els presos de presentar-se a declarar".

El periodista, a més, ha subratllat que el secretari general de Junts, Jordi Sánchez, és "un home amb molt comandament, a qui li agrada manar allà on ha estat". "A l'ANC va demostrar no només que li agrada manar, sinó que exerceix aquest comandament amb autoritat", i ara "intenta obrir-se un buit en un espai polític, que és Junts, on tenen menys pes en les bases que Puigdemont o Borràs".

L'home de confiança de Junqueras també ha comparat la formació que presideix Carles Puigdemont amb el Reial Madrid "quan era el moment de major glòria del Barça" i ha assenyalat que "estan convençuts que guanyaran si es convoquen noves eleccions". "En Junts per Catalunya estan convençuts que poden guanyar, han guanyat al llarg de quaranta anys i surten sempre amb aquesta mentalitat", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/04/2021 - 00:15

"Joventuts d’Esquerra Republicana @JoventRepublica 15h

#TalDiaComAvui de 1936 els germans Josep i Miquel Badia, fundadors de les JEREC, van ser assassinats a Barcelona

85 anys més tard, recordem el seu llegat en defensa de les institucions catalanes i l'ordre republicà #90anysFilRoig"Gracies a la benefactora Obra Social de la CNT aques

#5 Marcial Heredia, tortas como panes, 28/04/2021 - 21:10

Vivimos en el país de las payasadas. Convendría que alguien conmine a los payasos a que dejen de jugar con cosas serias y vuelvan a las tartas, las bocinas y los triciclos enanos. Dicho esto ¿Qué se puede hacer con los payasos? ¡Pues reírse, que es para lo que sirven! Que lluevan las tortas en todas direcciones!

#4 luis, barcelona, 28/04/2021 - 19:44

Aqui están discutiendo GIL ...CES que no van a ningun sitio (aparte de tocar las narices ). y en CASTILLA y LEON han suprimido el IMPUESTO DE SUCESIONES

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/04/2021 - 19:44

Sabeu qui es aquest rumbos camisita parda ?

Doncs el majordom personal de Fray Botijo. El que resa cada nit amb ell i l´ajuda a fer tot allo que, donada la seva exuberant orografia, ja es incapaç de fer sol : li corda les sabates, li posa el pitet, li posa la cremita i li aguanta la chorra quan ha de fer pipi i li neteja el orto

Coneix el percal

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 28/04/2021 - 19:14

Se disparan, pero no tiran a matar ¡Se necesitan para continuar con el Procés! Si consiguen un acuerdo entre Lledoners y Waterloo contiuarán chupando en esta parte de España llamada Catalunya.