Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2022. 09:36h.

Francesc-Marc Álvaro es passa a ERC

"Seria una bona notícia que Esquerra, PSC i comuns aprovessin la reforma"

Francesc-Marc Álvaro es passa a ERC

Francesc-Marc Álvaro i Pere Martí, actual responsable de comunicació de Junts, amb Jordi Pujol, en una foto d'arxiu

El periodista Francesc-Marc Álvaro ha animat a Esquerra a tirar pel dret amb la reforma de la llei de política lingüística i en un article a La Vanguardia ha proposat que els republicans l'aprovin amb el suport del PSC i Comuns. "Seria una bona notícia que ERC, PSC i comuns –que disposen de vots suficients per fer-ho– aprovessin la reforma com més aviat millor", afirma.

Álvaro critica la "gesticulació" de Junts amb la reforma i lamenta que "avui no passa dia que tal o tal polític es desdigui d'un compromís perquè les enquestes o les xarxes socials indiquen que aquell pas li provocarà maldecaps". "Alguns només tenen una brúixola a l'hora d'actuar i és –gairebé sempre– no ser titllats de "traïdors'", exposa.

Francesc-Marc Álvaro recorda el pacte entre PSC, ERC, Junts i Comuns i remarca que "en publicar-se la foto de l'acord, els dirigents de Junts van ser corregits des de Waterloo i també els van ploure crítiques ferotges d'algunes entitats que es presenten com els únics portaveus de 'la comunitat educativa'".

L'articulista manifesta que "avui, quan Junts ja és un artefacte liderat –de facto– per Laura Borràs i Jordi Turull, la por i l'estètica han pesat més que la responsabilitat i la paraula donada". "És la por de ser impopulars i de ser qualificats d'enemics de la pàtria. És l'estètica de la gesticulació al servei d'unes bases a les quals mai no es vol contradir", conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 14/05/2022 - 17:40

Estos van moviendose segun va el viento soplando, antes tocaba Pujol, luego Mas, despues Junts, ahora es ERC, en funcion del que manda se van moviendo, todo un clasico, ninguna novedad.

#11 Very, A, 14/05/2022 - 16:30

Debe ser que en ERC dan más canapés

#10 Joana, Vilanova inla Geltrú, 14/05/2022 - 13:52

Perquè hem guanyat…. Ya, Alvaro, ya.

#7 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 13/05/2022 - 14:18

El PSC lleva días con los pantalones bajados. Creo que votará a favor.

#7.1 Tabarnés puro, Barcino, 13/05/2022 - 23:12

El Partido Separatista Camuflado siempre es de final feliz para sus amos.

#6 Tabarnés puro, Barcino, 13/05/2022 - 11:58

¿Y cómo no se va a pasar si ahora son los de esquerra regolpista los que manejan la menjadora y los cuartos?