Publicitat
Comunicació · 24 de Novembre de 2012. 10:27h.

Francesc-Marc Álvaro estripa l'esborrany policial en directe

El periodista afirma que "la merda és això que tinc aquí!"

El periodista Francesc-Marc Álvaro ha estripat l'esborrany de la policia que va publicar El Mundo en plena campanya per a les eleccions al Parlament d'aquest diumenge. "La merda és això que tinc aquí!", ha dit amb el document a les mans.

Durant la tertúlia de 8 al dia, el periodista proper a CiU -ha signat el manifest d'independents que donen suport a Mas- ha expressat que "és un pastís de merda i de merda construïda. És una merda en la qual el nom del president només surt per parlar del seu pare, que és mort".

"Això ens sorprèn?", s'ha preguntat. En aquest sentit, ha manifestat que "no ens sorprèn perquè el dia 12 de setembre, quan el president Mas va sortir, els que estem en l'ofici i la gent interessada en la política va dir: 'això passarà'".

Francesc-Marc Álvaro creu que des d'aquella data s'han anat succeint una sèrie de fases: "primera fase, la por; segona fase, la porqueria; tercera fase, ja ho veurem a partir del dia 26" i, a més, ha apuntat que "el que ha acabat passant és que qui ho hagi construït ha posat en evidència moltes coses".

Finalment, ha posat l'exemple del ministre de l'interior que "no se sap si va venut o l'estan venent i llavors" i ha assenyalat que "fins i tot quan plantegen una guerra bruta la plantegen malament. Si algú volia arguments per marxar d'Espanya és que ni tan sols saben fer un cop encobert d'Estat".

Francesc-Marc Álvaro, estripant el borrador
Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#42 Patriota82, Bcn, 25/11/2012 - 16:58

Despues dicen de Intereconomia....en fin...lo que se hace por pertenecer a un partido...por cierto de independiente nada...subvencionado por la vanguardia y convergencia.

#41 xaviacus, LH, 25/11/2012 - 14:59

Sumant punts per la proxima fornada de subvencions... jo ho entenc de veritat, no passa res.

#40 Tim, Bcn, 25/11/2012 - 14:59

Me parece un tipo inteligente aunque mis ideas sean diametralmente opuestas. Pero ha quedado como vulgar lamelibranquio. Ha superado a cualquier tertuliano de Intereconomia.

#39 Cara Torta, Barcelona, 25/11/2012 - 10:00

Així m'agrada! amb dos collons! tot per la pas... per la pàtria!

#36 Enric, Vic, 24/11/2012 - 17:25

Algú sap què va passar ahir a la nit a Taradell? Diuen que es van enfrontar gent de SI amb gent de la CUP per un tema de tapar-se uns cartells i que la cosa va acabar a cops bestials.

#36.1 pep, manresa, 25/11/2012 - 09:01

Jo la resposta no la sé però m'imagino que si hagués anat més enllà d'una petita discussió que sol ser habitual a l'hora de penjar cartells ja hauria trascendit
El què no entenc és com es pot valorar aquest comentari ni positivament ni negativament, l'Enric no fa res més que una pregunta

#36.2 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 25/11/2012 - 11:43

Jo no sé què va passar a Taradell, però si hi va haver enfrontaments potser va ser per altres motius, ja què els de les CUP i SI estem ben avinguts. Us animo a votar SI o CUP.

#36.4 Enpobre, de CiU, 25/11/2012 - 13:28

exacte, això passa perquè a Catalunya hi ha milions de trilions de cartells de SI i la CUP penjats per les parets (tots pagats amb prèstecs de la Caixa), i cap ni un panflet de Corrupció i Unificació, que, pobrissons, us els heu de pagar de la vostra butxaca... oi que sí, en Ric (de Liechtenstein?