Publicitat
Comunicació · 14 de Febrer de 2013. 20:08h.

Fuentes: “Hi ha qui volia pel meu bé que no vingués”

El periodista reivindica la seva presència a l’acte de Foment del Treball

Fuentes: “Hi ha qui volia pel meu bé que no vingués”

Fuentes, durant la presentació de l'acte

“Hola a tothom, sóc Manel Fuentes i estic acollonit”, ha iniciat el periodista, la presentació de l’acte que aquest dijous han organitzat la patronal Foment del Treball i Fepime. El comunicador s’ha burlat del degoteig de baixes que ha patit el que havia de ser la cimera empresarial.

Fuentes, que ha estat l’encarregat de conduir l’acte empresarial, ha considerat que els organitzadors “deuen ser una gent molt perillosa per convocar un acte com ‘Anem per feina’ i que de sobte hi hagi més baixes que un dilluns a la feina abans que comencés la crisi”.

“Hi ha qui volia pel meu bé que jo no vingués a veure-us”, ha dit el periodista de Catalunya Ràdio, per reivindicar la seva presència en un acte que ha volgut desmarcar-se del tarannà polític i que ha defensat el concert econòmic per a Catalunya.

Fuentes ha explicat que abans d’acceptar la invitació per moderar l’acte va preguntar si aquest “anava contra alguna ideologia i em van dir que no, o sigui que jo ja no tenia cap excusa per no venir”.

El periodista ha considerat que entre els empresaris presents no hi ha ningú acusat de corrupció: “crec que en aquesta sala no hi ha ningú imputat, no tothom pot dir el mateix”. L’informador ha recordat que Foment del Treball és catalana i “ja fa 100 anys que ja demanava el pacte fiscal”.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#34 BEJOTA, BCN, 19/02/2013 - 21:09

SEAT- Si Cataluña continúa por la vía de declararse independiente, trasladaríamos nuestra sede a Madrid, ha afirmado Ludger Fretzen, el presidente de Volkswagen-Audi España, que ha desvelado que ya ha celebrado varias reuniones en las que ha tratado este conflicto.

#32 eva, BCN, 15/02/2013 - 22:54

Al Sr. Fuentes l'he vist de tant en tant com entra en una oficina de banca privada, suposo que a mirar pels seus dinerets.

No es pot fer demagògia al matí davant del micro, com a salvador de la societat i càstig del capital, i després posar-se a comptar els bitllets a la tarda, Fuentes!!

#31 Frank, Berga, 15/02/2013 - 14:04

Cada vez que algun famoso o un personaje significativo se posiciona a favor o en contra de la Independencia, salen a descalificar o insultar los que piensan lo contrario a el con el fin de desprestigiar sus argumentos. Ni antes eran tan listos ni ahora son tan tontos.

#30 zxc, tarragona, 15/02/2013 - 13:45

como os manipulan con las banderitas....
esto serviria igualmente para el mundo o cualquier periodico ...digamos poco obejivo,

#29 marc, Calafell, 15/02/2013 - 13:38

Gent decent, cabal... gent que treballa per Catalunya, per tenir una Catalunya líder a Espanya, no per convertir Catalunya en una república balcànica aïllada.

#29.1 Pere Prats, Sants, 15/02/2013 - 14:04

Doncs quina gent més tancada, Catalunya lider a Espanya quan el mercat és el mon, ser líder a Espanya és d'una molt baixa ambició per part d'Empresaris que volen destacar, apta només per a empresaris mediocres i desfassats, Catalunya i qualsevol lloc del mon ha d'aspirar a més.