Comunicació · 10 d'Octubre de 2009. 09:38h.

Fuentes: "Qui m'ha posat sap que funciono per lliure"

El presentador d'El Matí de Catalunya Ràdio no accepta "altres criteris que els periodístics"

Fuentes: "Qui m'ha posat sap que funciono per lliure"

Fuentes, a Catalunya Ràdio

El presentador d'El Matí de Catalunya Ràdio serà el protagonista de portada de la revista Dominical que s'entrega els diumenges amb El Periódico. La revista destaca el fet que Fuentes hagi passat de "showman’ televisiu a director del programa més potent de la ràdio pública catalana".

En aquest sentit, el protagonista recorda que "jo sóc llicenciat en periodisme i no en humorisme. Al principi no vaig voler convertir-me en fil transmissor del poder i vaig optar per tractar les notícies a través de l'humor". Fuentes assegura que "no havia tingut mai la sensació d'emoció col·lectiva. De pensar cada minut al minut".

"Qui m'ha posat al càrrec sap que jo funciono per lliure, que em moc segons marca l'actualitat, que no accepto altres criteris que els periodístics", sentencia.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 Enric, Barcelona, 12/10/2009 - 13:08

Doncs a mi , no m'agrada la teva manera de fer periodisme , per això fa temps que no escolto CATALUNYA RADIO , però que sàpigues que qui t'ha posat és un cagamandurria tan lliure , tan espanyol i tan mediocre com tu. A cagar , Fentes !!!!

#46 Ricard Fantoni, Font-Romeu, 11/10/2009 - 21:26

En Fuentes, o com quedar-se fastiguejat del Boss o dels U2. Per no parlar del seu pas per TV3, on l'ofici de llepaculs va arribar al paroxisme pels segles dels segles, amén.

#45 david, Barcelona, 11/10/2009 - 20:48

I tant que fot canya a ICV, a ERC i a CiU. Però mai al PSC!

Perquè FUENTES és l\' URDACI del PSC-PSOE.

#44 Pep, BCN, 11/10/2009 - 20:26

Albert, quan dius que fot canya al tripartit vols dir a ERC i ICV, oi? Perquè contra el PSC encara no li he sentit dir res.

#43 Albert, Sabadell, 11/10/2009 - 19:51

Si escolteu el Fuentes sabeu que fot canya a qui n'ha de fotre: tripartit pels informes, Colom pels diners del Millet. Però hi ha qui no suporta que es denunciin als nacionalistes per molt corruptes que siguin, i el Fuentes hauria de callar-s'ho , oi?