Comunicació · 30 de Juny de 2011. 14:21h.

Fuentes retreu a Catalunya Ràdio que no sigui líder

Denuncia que se sent "sol" i que "gent amb responsabilitat no ens estima gaire"

Fuentes retreu a Catalunya Ràdio que no sigui líder

Fuentes, en una entrevista

El periodista Manel Fuentes ha celebrat el lideratge d'El matí de Catalunya Ràdio, que presenta i dirigeix, en un any que ha qualificat de "duríssim". Fuentes, que ha recordat que l'emissora pública catalana "no és la més escoltada, per molt que ens dolgui a tots", considera que els seus resultats "tenen molt de mèrit".

"L'equip del programa s'ha sentit sol moltes vegades aquesta temporada. Hi ha qui ha volgut enredar, qüestionar la nostra feina i el nostre èxit", ha lamentat. El periodista, que ha volgut felicitar Rac1 pel seu lideratge, ha agraït la feina dels seus companys de programa.

Fuentes ha volgut "molt especialment lloar la feina del sotsdirector Marc Garriga, i del coordinador Carlos Bareibar, amb qui el programa ha fet un salt qualitatiu espectacular". D'aquesta manera ha al·ludit indirectament a l'exsotsdirectora de l'espai, Marta Romagosa, i de l'excoordinador, Jofre Llombart, que van dimitir mesos enrere per "serioses discrepàncies editorials".

"Hi ha gent que ens ha demostrat que ens estima, però també gent amb responsabilitat que ens ha demostrat que no ens estima gaire. Veurem que passa a partir d'ara i sincerament espero que la cosa millori. No és gaire difícil, però cal corregir coses i prendre decisions", ha advertit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 Pere Tàpies, Barcelona, 03/07/2011 - 14:12

El primer que hauria de dir Manel Fuentes és el sou que cobra de Catalunya Ràdio, que -ja ho dic jo- són 900.000 euros anuals. I quan cobren els seus redactors? Parlo de la seva plantilla, els professionals joves que incorpora al seu programa. Arriben als 1.000 euros? A vegades ni tan sols això.

#21 ramon, barcelona-c, 03/07/2011 - 00:48

Lamento que no l'estimin perque es un gran profesional ,valent i una mica agresiu i intel.ligent . El suposo per el damunt de certes crítiques doncs ja deu saber que aquest es un pais amb gent de poc fiar (molt poc) ple d sectaris ,jo diría ,mes al'esqurreta i entots els terrenys ,opinadors oients

#20 Miquel, Barcelona, 02/07/2011 - 11:05

Certament es pensa que és Déu i és un simple bufó de la cort (de porcs).

#19 Pere, BCN, 01/07/2011 - 19:57

La culpa en part és teva, per la teva ''objectivitat''.

#18 Anna, reus, 01/07/2011 - 13:56

Home, si vol suport només cal que torni a presentar algun altre mítin del PSC. Allà el rebran amb molt d'entusiasme, l'adoren.