Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2013. 11:34h.

Fuentes retreu a Duran que no doni la cara

Tensió entre el periodista i Marta Llorens pel líder d'Unió

El presentador d'El matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, ha aprofitat una entrevista a la portaveu d'Unió, Marta Llorens, per retreure al president de la formació, Josep Antoni Duran i Lleida, que no donés la cara per donar explicacions sobre el cas Pallerols.

La primera pregunta de l'entrevista, que ha tingut moments de tensió, ha estat: "per què no va donar la cara el senyor Duran?" "No crec que sigui un tema de donar la cara o no", ha dit Llorens. En aquest sentit, ha afegit que "perquè ha de sortir el senyor Duran i no la portaveu del partit?".

"Va marxar via Madrid a Xile?", li ha preguntat reiteradament el presentador, però Llorens ha dit que "no ho sé. Va marxar cap al vespre". Fuentes ha afegit que "el vol de Madrid a Xile sortia ahir a les 23:55". "No l'hi puc dir perquè no tinc la seva agenda davant i desconec els vols que va agafar", ha respost. Sobre aquest assumpte el periodista ha apuntat que tot i que el viatge que Duran havia de fer a Xile "és evident que podia comparèixer".

A l'inici de l'entrevista, Fuentes ha lamentat que la "vam intentar aconseguir ahir" i li ha explicat que "el senyor Xavier Viejo -cap de premsa de la formació-, si és que encara treballa per vostès, deu tenir unes 300 peticions d'aquesta entrevista". "Hauré de venir 300 vegades", ha replicat Llorens.

Quan el presentador li ha preguntat si "ningú més ha d'assumir responsabilitats" pel cas Pallerols, la dirigent d'UDC ha repreguntat: "vostè creu que algú ha de seguir assumint responsabilitats ara?" "Jo li trasllado la pregunta a vostè", li ha etzibat Fuentes.

En aquest sentit, ha explicat que "nosaltres entenem que no, perquè ja les van assumir totes aquelles persones que van estar implicades en aquest afer". La dirigent de la formació democristiana ha apuntat que "la petició que el senyor Duran plegui és una constant. Jo no sé per què, o potser sí que ho sé, que molesti tant dins el panorama polític català".

"Amb això estem molt acostumats i no per aquestes sol·licituds nosaltres cedirem en allò que considerem que és correcte. En el seu dia ja es van assumir aquestes responsabilitats polítiques", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepa, valls, 10/01/2013 - 15:21

Aquest Duran té totes les pintes d'un rapinyaire. què no ho veieu? QUE DIMITEIXI D'UNA VEGADA

#5 Sansito, Lima, 10/01/2013 - 14:47

El gat com fuig ! mare meva....quina barra que té aquest senyor.

#4 Josep Montfort Serra, Cerdanyola del Vallès, 10/01/2013 - 13:31

El Sr. Duran Lleida és una xacra per Catalunya. Una Catalunya indepentdent no es pot permetre aquests personatges.

#2 Ben, Reus, 10/01/2013 - 12:15

En Durán se n'ha anat a Xile. Es veu que a Austràlia, encara més lluny i un bon lloc per amagar-se, hi havia foc. De moment, gràcies a la seva absència ha posat en pràctica la tècnica Rajoy i hem descobert la "Soraya catalana".

#1 elclandelaceja, València, 10/01/2013 - 11:57

"Quan la justícia és parcial i injusta passen coses com la que veiem ara mateix en directe.¡ BRAU PEL PROGRAMA D'ANA ROSA AMB LES CAMBRES DE TELE CINC EN DIRECTE MOSTRANT LA CRUESA DEL DESDONAMENT A UNS ANCIANS! UN PREMI A ESTE PROGRAMA DE TELEVISIÓ JA! Duran i Lleida, la justícia injusta.

#1.1 Josafat , Mataró, 10/01/2013 - 12:46

Aquest canal i aquests programes, els mires per prescripció mèdica?