Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2011. 09:38h.

Fuentes vol "igualtat d'oportunitats per a les productores" a TV3

El peridista de Catalunya Ràdio pregunta si "hem de pagar la Lliga de futbol amb els nostres impostos?"

Fuentes vol "igualtat d'oportunitats per a les productores" a TV3

Manel Fuentes

El periodista de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, pregunta en un article d'opinió a El Periódico si "hem de pagar la Lliga de futbol amb els nostres impostos?". Fuentes creu que "la ràdio o la televisió públiques han de tenir uns serveis informatius potents, rigorosos, valents i independents del poder".

"I una programació infantil de qualitat, lluny de la comercialització abusiva que en fan les cadenes privades", afegeix. En aquest sentit, el periodista considera que "tota la resta hauria de ser discutible en format i en preu". "Hem de pagar la Lliga de futbol amb els nostres impostos? que potser no hi haurà una televisió privada que ens l'ofereixi?".

"Regulem el mercat perquè hagi de ser en obert i que en les opcions d'audio apareguin diversos idiomes, com ja passa en algun canal i seguirem tenint el Barça en català, però sense haver de posar ni un euro", proposa. "I el mateix amb la fórmula 1. Criteri, bona gestió i igualtat d'oportunitats per a les productores", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 marina, barna, 30/11/2011 - 08:58

como siempre cada uno mirando,para su bolsillo.¡¡¡¡qué rabia me dá.

#11 Eduardo González Palomar , Manlleu, 29/11/2011 - 20:46

En qué queda la magnitud profesional de TV3 si quitas el plus de audiencia que le proporcionan los grandes eventos deportivos y las producciones externas.

#10 Clear Heads, Sant Joan Despí, 29/11/2011 - 17:40

Manel que valent que ets. La Terribas no et va comprar el programa que li vas presentar, i ara t'apuntes al linxament. Que ràpid que canvies de bàndol, tot sigui perquè mengi la familia. Perquè amb la misèria que cobren les redactores d'informatius de TVC no en teniu ni per la gasolina del 4x4.

#9 visca la demagogia, Sanf Fost de Capcentelles, 29/11/2011 - 13:47

Sr.Fuentes, i els 900.000 euros que s'emporta la seva productora per fer el seu programa cada matí, si que poden sortir dels nostres impostos? Home, ja està be. Tothom sap que ets un pessetero i que no mou una cella si no hi ha pasta.

#8 Joan, Barcelona, 29/11/2011 - 13:41

Voldria dir que amb els diners que ens costa Cat ràdio, el paper pintat de la pared de l'estudi de la foto del Sr. Fuentes és per acomiadar el director avui mateix. És un atemptat al bon gust.