Publicitat

La periodista Agnès Marquès fitxa per Rac-1

Fugues a TV3

Agnès Marquès, en una foto d'arxiu

La periodista Agnès Marquès, que fins ara treballava a TV3, fitxa per la cadena radiofònica del Grup Godó Rac-1, segons que ha anunciat aquest mitjà. Marquès agafarà el relleu de Joan Maria Pou, que presentava 'No ho sé', un programa informatiu i d'anàlisi sobre l'actualitat política. Pou i Marquès han escenificat el relleu en directe.

La periodista ha reconegut que s'ho va passar "molt bé" presentant la primera hora del No ho sé, a l'edició de "La ràdio cap per avall", de Rac-1, de l'any passat. "Feia molt temps que no estava sola davant d'un micro, i em va encantar tenir l'experiència de parlar i saber que a l'altra banda, no els veus, només senten la teva veu però hi ha moltíssima gent. És una proximitat molt i molt estranya", ha explicat.

"La tele dóna imatge i la imatge ens guia. La veu dels periodistes de televisió acompanya l'espectador que està veient unes imatges. I a la ràdio no, el poder de la paraula és absolut i això és màgic. És gairebé incomparable amb res", ha afegit.

Marquès ha estat vinculada a TV3 des del 2005: al programa 180 graus d'Àngels Barceló, i com a presentadora al 3/24. També ha presentat el Telenotícies cap de setmana durant 10 anys, ha presentat La Marató de TV3, ha codirigit i presentat la sèrie Vincles, on establia un diàleg entre persones amb risc d'exclusió i voluntaris d'entitats socials, i també La gent normal.

Agnès Marquès va començar a la ràdio local de Llavaneres. També ha treballat a Ràdio Estel, a COM Ràdio, Catalunya Ràdio, Onda Rambla, Telecinco i Ràdio 4. És professora de periodisme de la Facultat de Comunicació-Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha guanyat, entre altres premis, el del Consell de Benestar Social als Mitjans de Comunicació en la categoria de Televisió.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 20/06/2017 - 13:24

Tampoc es per tirar coets

Encara que la patria mediatica estigui repartida entre les dues bandes de la Diagonal l´aixeta es la mateixa i all loro patriotes que el conde geperut es un aseptic professional de la supervivencia politica. L´unica bandera que coneix es el seu compte d´explotacio.

Oee, oaa la patria que mes paga es la millor que hi ha

#3 Urggell, Barcelona, 20/06/2017 - 09:43

Se puede ser independentista, unionista o mediopensionista, lo que no puedes tener un programa de radio a las 21h en la cadena más audiencia que hacía dormir a las ovejas...pooooouuuu zzzzz....

#2 botifler1914, Sinitaca, 20/06/2017 - 09:40

Otra estelada que pasa página, la de veces que te he maldecido al ver "tus" noticias.....