Publicitat
Comunicació · 12 de Desembre de 2013. 18:40h.

Gabilondo: "Catalunya se'n va a gran velocitat"

El periodista fa una crida a l'Estat a "reconquerir l'afecte dels catalans"

Gabilondo: "Catalunya se'n va a gran velocitat"

Iñaki Gabilondo

El periodista Iñaki Gabilondo ha advertit que "Catalunya se'n va a gran velocitat" i ha demanat gestos a l'Estat espanyol per "reconquerir l'afecte dels catalans". "Tot el que escolto són actuacions legals per neutralitzar o un passivitat que no aconsegueixo entendre", ha lamentat.

Gabilondo, en un nou vídeobloc La voz de Iñaki, ha exposat que "segueixo sense entendre què estan fent o què estan pensant els que diuen no desitjar que Catalunya se'n vagi d'Espanya". "Els que desitgen que Catalunya se'n vagi d'Espanya estan fent, dins de la seva lògica, les coses d'una manera correcta", ha afegit.

Gabilondo s'ha preguntat: "Què estan fent per reconquerir Catalunya?" i ha afirmat que "Catalunya se'n va, se n'està anant". Per tot això, assenyala que "no aconsegueixo entendre la despreocupació dels que no paren de parlar de l'important que és Catalunya per a Espanya". "No s'està fent res", ha reblat.

Finalment, ha reiterat que "no s'està fent absolutament res en el capítol fonamental, que és el de l'aproximació". "El retrobament després dels ponts volats amb una societat que s'està escapant si no s'ha escapat ja amb caràcter irreversible", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 indepe, Terrassa, 13/12/2013 - 15:59

Gràcies pel respecte que sempre mostres per el poble català, però ara ja és tard, aquest procés que s'ha iniciat, ja no té retorn.

#12 BEJOTA, BCN, 13/12/2013 - 15:56

No hi ha aval europeu a la pretensió de CiU, de celebrar una consulta independentista. Les autoritats comunitàries subratllen que és un assumpte intern espanyol que ha de resoldre's sobre la base de la Constitució, i reiteren que, en tot cas, la secessió deixaria Catalunya fora del M.Comú.

#11 qvc, Barcelona, 13/12/2013 - 15:05

Sr. Gabilondo, d'on no n'hi ha...no en raja, sap? D'aquí plora la criatura. O potser pensa que estaríem on estem si, secularment, la relació de l'estat espanyol amb el poble català hagués sigut d'una altra manera? El problema és que manca, respecte i reconeixement i sobra imposició i assimilació.

#10 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 13/12/2013 - 10:47

A ver si te vas tú Gabilondo, y a gran velocidad.

#9 Bud, Barcelona, 13/12/2013 - 08:56

Excelente valoración. Es de una lógica aplastante.