Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2013. 20:12h.

Gabilondo creu que Mas "va calcular malament"

El periodista considera que està "en un carreró sense sortida"

Gabilondo creu que Mas "va calcular malament"

Gabilondo

El periodista Iñaki Gabilondo, en un videobloc, sosté que Artur Mas "va calcular malament la distància entre un somni i un projecte: a un somni poden agrupar-s'hi molts, a un projecte ja no és tan fàcil". "Artur Mas està en un carreró sense sortida i l'única sortida possible és fer marxa enrere", ha afegit.

Per al periodista de la Ser "era inexplicable que s'animés la gent a somiar amb alguna cosa pròxima, quan el camí en el millor dels casos per al sobiranisme seria llarg". "Els que van desenvolupar el somni no podran desenvolupar-lo com esperaven", ha augurat.

Gabilondo apunta que "estem en un punt extremadament delicat", atès que "alguns a Madrid són molt feliços en observar les dificultats dels sobiranistes i fan la impressió que tot ha conclòs". "S'estan equivocant, queda encara molta carrera", adverteix.

En aquest sentit augura que "és molt probable que el poble català es trobi davant d'una nova frustració". "La frustració està en l'origen del problema", ha afegit, a més d'assenyalar que "una frustració sumada a altres frustracions podrien suposar un material de difícil gestió".

Gabilondo ha manifestat que "suposo l'objectiu segueix sent que Catalunya vulgui estar a Espanya, no que se'ls obligui a estar a Espanya". "Cuideu-vos molt de la gestió d'aquesta frustració", ha sentenciat el periodista.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#35 BEJOTA, BCN, 21/11/2013 - 19:59

Rosell: "No veig que la independència fos bona per als catalans"
El president de la CEOE descarta la secessió de Catalunya i adverteix que qualsevol consulta ha d'ajustar-se a la legalitat. "Tenim la legalitat que tenim, hem d'actuar amb aquesta, no podem saltar-nos-la", insisteix.

#34 albert, Bcn, 20/11/2013 - 17:42

Aquest home és un setciències

#33 Diuen, BCN, 20/11/2013 - 16:37

Sr Gabilondo,
i vosté es pensa que la gent es xupa el dit? potser no haurem vist tot el que està passant aquestos mesos i anys?

Temps al temps, pacíficament hi hauran canvis profunds no en dubti.

#32 Clarinet, Santa Cecília de Voltregà, 20/11/2013 - 15:20

Per a desanimar-nos el millor que poden fer, és no preocupar-se. Fins ara som la diaria obsessió per a ells. Catalunya està en la bona via.

#32.1 Manel, bcn, 21/11/2013 - 08:44

hahahaha... això de la consulta esstà més que mort

#31 Tomàs, bcn, 20/11/2013 - 12:58

Gabilondo té un discurs amable com el del ZP. Que el posin de president, aviam si tot ho troba tant fàcil