Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2014. 14:45h.

Gala: "no estranya que als jueus els expulsin tant"

L'escriptor afirma que "o no són bons o algú els enverina"

Gala: "no estranya que als jueus els expulsin tant"

Imatge de l'article

L'escriptor Antonio Gala, en un article a El Mundo, afirma que "el poble hebreu, d'antiguitat provada per tractes íntims i alts i baixos amb la seva divinitat, podria haver fet molt bé a la humanitat: per la seva cautela, la seva prudència i aguant, la seva aparent fidelitat religiosa i la seva ratificada administració de qualssevols diners...".

"El que passa és que, de sobte, s'afarta de la part de la humanitat amb què viu: fenomen reiterat de la seva història: com si no estigués fet per conviure. Tot d'una o s'afarta o es parteix. I es forma la ‘marimorena’ o la ‘marijudia’. Això és el que hi va haver, hi ha i seguirà havent-hi, perquè sempre n'hi ha hagut", assegura.

"Diguin com es diguin els seus caps civils o militars, tots acaben ficant la pota si els peta: és història mil·lenària. Ara li toca patir els seus abusos a Gaza... I ho revisen tot amb una aparença de justícia indeguda.
Mai no són clars", afegeix.

"Demanen el que se'ls va donar i que van acceptar; però amb novetat de graus, dimensions, beneficis i amb la pressió nova que dóna el poder situat en una altra part del món i la invisible comunitat de sang... Normal en general, s'arregla per ficar la pota al final, amb els més febles o els que gaudeixen avui de les seves terres d'abans-d'ahir... Sempre és així", sosté.

"No estranya que els expulsin tant. El que estranya és que els tornin a cridar. Perquè o no són bons o algú els enverina. No sóc racista", conclou.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#26 Pepe, Vigo, 28/07/2014 - 13:28

Simplemente los retracta. Q hace el pueblo judío con los palestinos? Matarlos, ha eso no se le llama racismo, también se llama asesinato...

#25 Eugeni Capella, Cambrils, 28/07/2014 - 08:45

Quin tipus més fastigòs. No, no és racista, només antisemita i mentider. De sobte es cansen de la societat on viuen?. Es van cansar de viure a la Península Ibèrica quan els reis catòlics els van fer fora?. Es van cansar de viure a Marroc, Tuníssia, Líbia ?. D'Alemanya?. Ara s'han cansat de rebre. si

#21 Oriol, BCN, 26/07/2014 - 20:32

Bé, també s'havia ficat amb els catalans.

#20 Massana, Berga, 26/07/2014 - 17:16

Que els jueus sionistes no son aigua clara?
Però si llegint el Talmud son aigua claríssima:

http://www.rodelu.net/bardini/bardini22.htm

http://chiwulltun.blogspot.com.es/2012/02/el-judio-es-el-resultado-del-talmud.html#.U86is_l_toA

#19 Josep, Barcelona, 26/07/2014 - 15:40

Vostè vagi-se'n a un país musulmà i ja veurà com el tracten per homosexual, amb sort, no el condemnen a pena de mort. Per cert, el Putin, a qui també deu donar suport, també estarà molt a favor seu. Aquests progres fan riure.