Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2013. 08:58h.

Galdon "no robaria mai"

Un diputat del PP ho troba, en canvi, "inevitable"

La professora Gemma Galdon ha deixat clar que "jo no robaria mai" i el diputat del PP, Sergio Santamaria, ha replicat que "això és perquè no has governat mai", atès que "la corrupció és inevitable". "Siguem honestos", ha demanat al respecte.

Ha estat durant un debat a Queremos Opinar d'Intereconomía, quan Galdon ha expressat que "no puc més de mentiders, de persones que no saben com funciona el món, que no tenen cap sensibilitat per les persones treballadores”.

En aquest sentit ha lamentat que “una enquesta deia que el 83% dels espanyols pensa que el PP s'ha finançat amb diner negre, però un 15% sap que és corrupte i els seguirà votant". Tot seguit Sergio Santa Maria li ha etzibat que “el que no pot ser és que votin el que tu vulguis".

Per al diputat, "és molt fàcil fer aquest discurs i generalitzar la corrupció com si tu estiguessis impoluta, probablement perquè no has governat mai, és molt fàcil estar a l'ombra i carregar la tinta sobre els altres”.

Galdon ha replicat que “hi ha gent que podem dir amb el cap ben alt no he robat mai i mai no ho faré. No tots som com vosaltres”. “És molt fàcil fer aquest discurs, la corrupció és inevitable, qui no ho digui falta a la veritat”, ha sentenciat.

Imatge del programa
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon Barnils Rubianes, Cambrils, 23/07/2013 - 13:51

Es la energumena que más detesto que sale en las teles, es odio puro!

#10 joan, manresa, 23/07/2013 - 12:25

tinu.)comença un gran pacte,no escrit,pro si aceptat amb la mirada.,¿ Com hem de tirar endevant..? dons seguin lo fet amb la dictadura..,al govern i als ajuntaments ,(allavors poca cosa teníen de salari..)tot es completava amb las comisions per adjudicacions..,es va optar per seguir.Porca miseria

#9 joan, manresa, 23/07/2013 - 12:21

tinu.)La politica ya ens va venir "alterada"Brazos de la dictadura van ocupar els primers llocs de la Transcissió...,las camisas es cambiaven a cada segon...,i axís varem entrar en una democracia "vigilada",amb parits politics sense un afiliat,i amb molts gastos per tirar endevant...,i aquí (cont

#8 joan, manresa, 23/07/2013 - 12:17

El Casal,12,10 h.--Fa verdader vómit lleguir segons quins comentaris (ideas i arguments recargolats i demagojics..).Repetirem lo dit ya ultimament..,hem de madurar,venim d'on venim..,hem de raturnar a buscar i tenir uns " Valors",tan poltics com humans com la honestadad i la responsa bilitat(con

#7 Hipòlit, la plana, 23/07/2013 - 11:20

Jo, a més de no robar, tampoc no posaria mai "els peuets" a les fontanes de Roma. I encara menys ho explicaria a twitter.