Comunicació · 8 de Març de 2022. 19:27h.

Gallifantes fa trampes

Penja un vídeo contra el director d’e-notícies però s'estalvia el final

Gallifantes fa trampes

La coneguda tuitaire Cris Gallifantes, un referent per als independentistes amb prop de cent mil seguidors, ha tallat un vídeo de la roda de premsa del Govern que ha tingut com a protagonistes la portaveu de l’Executiu, Patrícia Plaja, i el director d’e-notícies, Xavier Rius.

Rius ha preguntat a la consellera de Feminismes, Tània Verge, que “han estat quinze minuts parlant de la violència patriarcal. Això és culpa de l’home?”. Verge ha respost que “hem estat parlant de la pressió estètica, que és una forma de violència simbòlica contra les dones”.

“Quina és la pregunta, senyor Rius?”, ha intervingut aleshores Patrícia Plaja. “Si vol li repeteixo per tercera vegada”, ha replicat el periodista, per tot seguit preguntar si “tot això és culpa de l’home, jo fins i tot em sento culpable”. “El patriarcat és un sistema”, ha contestat Tània Verge. “Com es pot imaginar no em sento inclòs”, ha sentenciat Rius.

Patrícia Plaja ha apunta aleshores que “ningú li ha demanat tampoc la seva opinió, eh?”. Rius li ha recordat aleshores que “vostè un dia la va expressar sobre mi”, en referència a les acusacions de “masclista” i “racista” que va fer Plaja mesos enrere en roda de premsa oficial sobre el director d’e-notícies quan aquest no hi era present per defensar-se.Gallifantes ho ha venut a les xarxes com un ‘zasca’ de Plaja al director d’e-notícies. Ha penjat el tall de vídeo fins al moment que la portaveu li diu al periodista que “ningú li ha demanat tampoc la seva opinió” però ha suprimit la rèplica de Rius.

“Feliz día de ‘Ningú li ha demanat la seva opinió’. El ‘ cállate pavo’ que le ha hecho al carajaula de @xriusenoticies  me ha dado la carcajada del día”, ha escrit Gallifantes. Rius ha recordat aleshores que “Gallifantes fa trampes !!! Penja un vídeo sobre mi i no el penja sencer”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Andrea, Barcelona, 10/03/2022 - 08:33

¡Que pena de feminismo. Es excluyente como el machismo recalcitrante. Es aquello de: "quítate tú pa ponerme yo", que haré lo mismo pero al revés.#9 Conxita de Riudecols , Riudecols, 09/03/2022 - 10:17

La veritat Rius que no entenc pq perd el temps anant a aquestes rodes de premsa patètiques ni pq els hi segueix el joc, em sembla que vosté és prou capaç de fer coses millors.

#8 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/03/2022 - 23:19

La Gallifante se ha cagado en la Plataforme per la Llengua. "CallatePavo," viral. Diarrea sobre el institut de les lletres catalanes. Jajajajaj entre el "callate pavo" y el periodiste de TB3 con el pasaporte de España por Ucrania jajajajaj vamos bien. Los de la plataforma per la llegua que vigilen el twitter jajajaj "callate pavo"..gracias Cris

#7 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 08/03/2022 - 22:43

Por qué habla usted de sí mismo en tercera persona?

#6 ALEX, Terrasa, 08/03/2022 - 22:40

Ostia la gallifante te ha llamado carajaula, un insulto típico de la Ribera de Navarra y algunas zonas de Aragon, está gallifante otra charnega acomplejada.