Publicitat
Comunicació · 16 de Juny de 2010. 12:02h.

Geli no retira la querella contra Intereconomía

La consellera afirma que "el perdó no exclou la justícia"

Geli no retira la querella contra Intereconomía

Geli, amb Nadal, en una imateg d'arxiu

La consellera de Salut, Marina Geli, s'ha referit, al programa El matí de Catalunya Ràdio als insults que va rebre la setmana passada en el programa El gato al agua d'Intereconomía TV per una campanya sobre salut sexual que es va fer el 2005. La consellera de Salut ha anunciat que la Generalitat presentarà avui mateix una querella contra el tertulià del programa Eduardo García Serrano, i que s'ampliarà de manera subsidiària contra el programa i contra la cadena de televisió. Geli ha explicat que, entre altres motius, la presentaran per un presumpte delicte d’injúries greus amb publicitat.
 
La consellera també ha dit que li van demanar perdó però sosté que amb això no n’hi ha prou: “Em va demanar perdó i jo li vaig dir que el perdó no exclou la justícia. Jo el perdono perquè aquest senyor no el conec, ni tinc cap interès per coneixe’l, però si se’n vol penedir i això li serveix per la seva consciència... però crec que no és suficient i li dic sincerament, perquè, a més a més, vaig veure l’actitud del director del programa, que reia”.

D'altra banda, ha explicat que que els centres d'assistència primària donaran la píndola R-U 486 a les dones que vulguin interrompre l'embaràs durant les set primeres setmanes de gestació. Preguntada per Manel Fuentes sobre si aquesta decisió és ferma, Geli ha respost afirmativament: “Sí, sí. Nosaltres ho estem estudiant i aviat presentarem un projecte que serà gradual. Hem estudiat què ha passat al món els últims anys, a França, a Suècia, a Àustria, on hi ha una medicació que ja està autoritzada, que ara és d’ús hospitalari. (..) Estem parlant de menys de set setmanes”.

La consellera també ha explicat que el projecte es començarà a aplicar el mes que ve: “Això entrarà progressivament des del juliol fins a finals d’any, i crec que a finals del 2011 ja estarà totalment estabilitzat aquest projecte”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ufrasico, Villena, 16/06/2010 - 19:46

Entonces, si seva a enseñar en los colegios públicos de esa taifa a los niños cómo se hacen felaciones o sodomizaciones...¿ Podrán los padres que no traguen el relativismo moral progre de los sociatas acudir a la Justícia por perversión de menores?

#5 ALICIA, Barcelona, 16/06/2010 - 19:14

Aquesta senyora QUE ES PAGUI EL SEU ADVOCAT DE LA SEVA BUTXACA NO DELS NOSTRES DINERS !!!

#4 Ramon, Barcelona, 16/06/2010 - 13:26

Onvre, Intereconomía, la pruepera bés la disáis "mal follada". Disando "mal follada" no teneréis pobremas. "Mal follada" pode disar-se. Disar "mal follada" està molido progressista i sosial.

#3 Carles, Igualada LA MES ENDEUTADA, 16/06/2010 - 13:17

Es facil anar als jujtjats i presentar querelles amb els diners dels ciutadans.
Que s\'ho pagui de la seva butxaca
Intereconomia diu les coses pel seu nom, tal i com a de ser.
I els insults que va rebre la Terribes per part d\'un de la SECTA PSC, q

#2 Onofre, La Fullaca(Osona), 16/06/2010 - 12:59

Jo,pobre i vell pagés,si fós polític,dedicaría el meu temps a servir al poble i m\\\'oblidaría d\\\'els insults.Tindría altres coses a fer.Però ja soc vell i no tinc prous forces.La crítica´,bé o mal intencionada,entra en el sou.