Publicitat
Comunicació · 9 de Febrer de 2018. 14:35h.

Gemma Galdon 'repassa' el processisme

Li recorda a Josep Martí que "estaves al Govern", que ha estat "còmplice" i demana "conseqüències legals" per als promotors del procés

La professora Gemma Galdon ha repassat el processime durant la tertúlia d'El món a Rac-1 de dijous i ha recordat a l'exsecretari de comunicació Josep Martí que "estaves al Govern", que ha estat "còmplice". També ha demanat "conseqüències legals" per als promotors del procés.

L'enganxada s'ha produït després que Galdon hagi retret a Martí que no defensi "sempre" els drets humans i l'ha acusat d'utilitzar-los "políticament". Això ho ha dit després que l'exalt càrrec denuncies la situació de presó preventiva de Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart.

La tertuliana ha exposat que "el que diferencia algú que defensa els drets humans i algú que els utilitza políticament és qui és capaç de defensar-los sempre i no només quan li interessa" i ha indicat que "em sembla molt bé que Josep Martí plantegi temes de drets humans i denunciï la presó preventiva".

Gemma Galdon ha dit que "jo també la denuncio i crec que és desmesurada" i ha recordat, dirigint-se, a Martí que "jo també estava en contra de la presó preventiva quan s'aplicava a persones que participen en vagues generals i llavors, Josep, no hi éreu. També estava en contra de la desproporció de la intervenció del 15-M i llavors no hi éreu".

"També estava -ha afegit- en contra quan la Generalitat es querellava contra els d'aturem el Parlament i demanava càrrecs per sedició. Jo també estava en contra i defensava els drets fonamentals. Llavors tu, Josep, no hi erets". "Crec que la defensa dels drets fonamentals es demostra quan la tens sempre. Quan va amb els teus i quan no", ha reblat.

Aleshores l'exsecretari ha intervingut per "al·lusions" i li ha preguntat a Galdon "quant temps fa què em coneixes? Jo i tu som amics de tota la vida". Ella li ha contestat que "estaves al Govern que va denunciar als d'aturem el Parlament. Et conec políticament. Tu has sigut còmplice de la denúncia".

Josep Martí li ha retret que "tu no saps qui sóc jo! No saps res de mi! Res! Convivim en un estudi una hora a la setmana" i la professora li ha etzibat que "et puc jutjar políticament perquè has tingut càrrecs". "No em pots jutjar tu!, de la mateixa manera que jo no et puc jutjar. Però qui et penses que ets?", li ha demanat.

Finalment, Galdon li ha demanat a Josep Martí que li deixés acabar la seva argumentació i ha exposat que "estic en contra de la presó preventiva, però penso que el que s'ha fet políticament en els últims mesos ha de tenir conseqüències legals. Penso que la malversació de fons ha de tenir un procés judicial".

"El tema de la furgoneta intervinguda dels Mossos quan anaven a destruir material que comprometia al Govern s'ha d'aclarir perquè és gravíssim. És gravíssim que un govern ordeni a la seva policia destruir material inculpatori. Per tant, ho sento, hi haurà polítics responsables del que ha passat en els últims mesos que acabaran legítimament a la presó", ha conclòs.

Josep Martí i Gemma Galdon
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 Jon , Girona, 10/02/2018 - 19:04

A aquesta periodista no l'aguanto, és d'un sectari sense límits, sap de tot, té la veritat absoluta, i el monopoli de l'honestedat. Reconec que quant participa a les tertúlies del RAC canvio d'emissora. A més els seus arguments són repetitius i de gran pobresa intel.lectual, virtuts que adoba amb una soberbia insufrible.

#12 Pepon, Bcn, 10/02/2018 - 14:59

Efectivamente, no sé quién es Vd. Debería saberlo?

#11 Pepon, Bcn, 10/02/2018 - 14:57

Sin duda ha escogido la mejor foto que tiene. Pero esta no es la que hizo que despidieran a un chófer por llevar una bandera de España el 12 de octubre? O es un bulo?

#10 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 09/02/2018 - 21:17

Aquest tal Marti, opusdeista de pro i un mes dels que nomes han conegut a sa llarga vida l´amamellament public com unica forma d´omplir el pap, era un dels mes ufanosos propagandistes dels invencibles Maidans que la patria tenia preparats per acabar amb el feixisme espanyol i entomar el cami definitiu cap la lliberat nasiunal.

Pura miseria

#10.1 Rodejet, Barcelona, 09/02/2018 - 23:51

Segur ?, ha ha ha ha.
Els deliris de Herr Gómez superen les " ensoñaciones " del Rey Pasmado

#9 Barretina a rosca, Black hole, 09/02/2018 - 19:20

"També estava -ha afegit- en contra quan la Generalitat es querellava contra els d'aturem el Parlament i demanava càrrecs per sedició".

!Anda¡ ¿La Generalitat también denunciaba a ciudadanos por sediccion?.

Pide consecuencias legales para el proceso y considera que es grave que los mossos quemen documentos...

!por fin alguien de izqui