Publicitat

Javier Godó adverteix que "faré tot el possible perquè circuli pel carril central de la moderació, el diàleg i el respecte"

Gir a 'La Vanguardia'

Mas, amb Godó i Antich, en una visita a La Vanguardia

L'editor de La Vanguardia, Javier Godó, ha manifestat que "faré tot el possible perquè el diari circuli pel carril central de la moderació, el diàleg i el respecte, en el moment actual que viu Catalunya, coneixedor que aquesta ha estat la brúixola que ens ha permès transitar per tres segles diferents".

El propietari del diari, en un escrit al diari amb el títol La influència de la premsa, li demana al nou director, Màrius Carol, que "sigui conscient d’aquesta responsabilitat, cosa que no dubto tenint en compte la seva actitud i el seu tarannà".

"Tinc una sensació contraposada -afirma-. D’una banda, em sento il·lusionat per la nova etapa que el diari comença, amb Màrius Carol al capdavant, però, de l’altra, també em sento afligit perquè José Antich abandona el càrrec, després de més de 13 anys brillants en la direcció".

Finalment, Godó manifesta que "m’atreveixo a dir que no és cert que el periodisme perdi influència com sostenen alguns, entre altres raons perquè al públic que compra els diaris en paper cal sumar els lectors de la premsa digital, que ha multiplicat el coneixement dels missatges".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#22 estrijol, sant joan de vinyafrescal, 24/12/2013 - 18:32

Llegiu el darrer editorial de LV cantant les glòries de la moderació unionista, i llençant floretes a Madrid suposant que encara hi ha algú que ens escolta, i veureu que la gran operació del comte de Godó només ha consistit en fer-se baixar cerimoniosament les calces.

#21 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI - COSTA BRAVA - CATLUNYA., 18/12/2013 - 20:35

Esteu equivocats. En Marius Carol d?independentista no en te absolutament res de res. I no ho dic jo. Ho ha dit ell mateix i de forma reiterada.

#20 Eusebi Martinez, Sabadell, 18/12/2013 - 20:00

Per fi un gir cap a l'independentisme del diari més llegit a Catalunya. Un gir cap al centre, cap al seny i el sentit comú, un gir cap al que vol la gran majoria dels catalans: la independència.

#19 BEJOTA, bcn, 18/12/2013 - 17:29

El president de La Caixa, Isidre Fainé, ha confessat el seu malestar amb la deriva independentista de CiU, esperonada per ERC i pels mitjans de comunicació autonòmics, fins al punt que el destacat financer li hauria etzibat a Artur Mas, en conversa privada, "President, t'estàs equivocant".

#19.1 Jordi Lopez Dabr, Bcn, 18/12/2013 - 19:59

Bejota, el president de la caixa dirà el que voleu sentir els espanyols...res més.

Per darrera però sap del cert, perquè és home de seny, que ens cal la independència per tal de quedar-nos els nostres propis recursos.

#18 joedindlemdc, bdnf, 18/12/2013 - 15:03

Ja era hora que la Vanguardia treballés a favor de la independència, que és allí on hi ha el seny i la moderació. En Carol farà bona feina.

#18.1 ep... em sembla que no va per aquí, BCN, 18/12/2013 - 16:41

Diu que farà tot lo possible per que "circuli pel carril central". No pas que treballarà a favor de la independència (ni tampoc en contra). I sent com es que La Vanguardia ha estat històricament un diari mes aviat de "dretes", ja es prou important que no prengui partit en contra com el Periódico

#18.2 wvgr, bnwt, 18/12/2013 - 17:13

PERDONAAAAA???? En carol independentista?. Ara entenc pq alguns es pensen que la indeopendència serà bufar u fer ampolles. N'hi ha q veuen indepes on no n'hi ha

#18.3 Eudald Domingo, Barcelona, 18/12/2013 - 19:58

Si encara hi ha gent que no ha entès que la moderació i el carril central a Catalunya és la independència és que té un problema gros. La gent de negocis està encantada.