Publicitat
Comunicació · 22 de Desembre de 2018. 13:32h.

Girauta a RAC1: “feu fàstic”

El diputat de C’s s’enfada amb l’emissora de Godó per l’agressió al reporter d’Intereconomía

Girauta a RAC1: “feu fàstic”

El diputat de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, s’ha enfadat amb RAC1 pel tractament que ha fet l’emissora de Godó de l’agressió al periodista d’Intereconomía, Cake Minuesa, per part d’independentistes durant les protestes del 21-D. “Feu fàstic”, els hi ha etzibat el diputat.

RAC1 ha titulat els fets “Un periodista d’Intereconomía s’encara als manifestants i acaba rebent un cop de puny”. En el subtítol es destaca que “líders del PP defensen el reporter amb el vídeo del moment i piulades a Twitter”.

“La calma tensa que es viu aquest divendres té uns límits molt fràgils que en alguna ocasió s’han trencat. Ha estat el cas de l’enfrontament del periodista Cake Minuesa, actualment reporter d’Intereconomía TV, que s’ha presentat a la Via Laietana per donar la seva versió dels esdeveniments”.

“Allà s’ha encarat als manifestants que l’increpaven quan un home amb barba i ulleres de sol s’ha abraonat contra ell. Pocs segons després, un altre home amb la cara tapada i gorra s’hi ha acostat ràpidament i li ha engaltat un cop de puny al nas”, explica l’emissora.

“Posteriorment, altres assistents a la manifestació han intentat explicar a Minuesa, sense gaire èxit, que els manifestants han intentat aturar els violents i que aquesta actitud no correspon a la dels convocats ni a la dels convocants, alhora que li recriminaven que hagi vingut a provocar”, destaquen.

L’emissora de Godó també recorda que “a principis d’octubre, Minuesa va haver de marxar escortat per la policia quan anava a enregistrar una crònica davant d’una manifestació independentista que bloquejava les portes de la Borsa de Barcelona”.

De la mateixa manera, remarca que el periodista té “una professionalitat qüestionada”. “Cake Minuesa acumula un historial d’incidents relacionats amb el seu exercici periodístic, d’una professionalitat qüestionada pels mateixos companys del gremi”, destaquen.

Finalment, informen que al periodista d’Intereconomía “el 2014, el van detenir per ‘alteració de l’ordre públic’ el dia que va plantar una bandera espanyola a la Catalan Bay, la ‘badia catalana’ de Gibraltar. Va passar set hores a la comissaria central de Gibraltar per provocació a la sobirania britànica del penyal”.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 Tirant, Bcn, 23/12/2018 - 19:24

Les poques vegades que em trobo a RAC1en el dial és per escoltar diatribes (això si, "de broma") contra Espanya, contra els espanyols, insultant-los i tractant-los de ridiculitzar. Els periodistes són tots subvencionats separatistes i si apareix per allà algun convidat que no ho és ... el trituren entre tots, inclòs el presentador.
Vergonya.

#24 Apocalipsis zombie, Zombieland, 23/12/2018 - 15:41

Él también da asco. Tales para cuales.

#23 opinador, Barcelona, 22/12/2018 - 23:00

A lo que les pasa a los proceSSistas con los demócratas en psicología se le llama proyección, sólo hay que leer sus comentarios en este hilo

#22 h22, barcelona, 22/12/2018 - 21:12

Hay que tener estómago para escuchar esa emisora de radio

#21 modium, Moià, 22/12/2018 - 20:06

El Girauta està sempre en tensió permanent i salta a la més mínima quan no li agrada el què escolta , independentment de si el què diuen és veritat O no. És un perill.