Publicitat
Comunicació · 3 de Desembre de 2013. 20:22h.

Girauta crida a votar 'no' a la consulta

El periodista afirma que "hem de guanyar als nacionalistes"

El periodista Juan Carlos Girauta ha assegurat que si la consulta es fa a ell li semblaria "molt bé". "A mi m'encantaria perquè jo vull guanyar, no als independentistes sinó als nacionalistes", ha afegit durant la presentació del seu llibre Votaré no a la secessió de Catalunya (Edicions B).

"Crec que se'ls ha de guanyar perquè el nacionalisme ha ocupat l'espai públic i la consciència de la gent durant molts anys", ha justificat el periodista abans de dir que "és esgotador. A mi no m'esgota Junqueras, que va de cara, m'esgota Homs".

Girauta, el qual simpatitza amb Ciutadans, ha recordat que "Ulisses va arribar sol a Ítaca perquè tots els que l'acompanyaven van morir en el camí".

Per la seva banda, Xavier Sardà, que ha presentat l'acte amb l'editor Ernest Folch i Albert Rivera, ha explicat que "segueixo sent del PSC". Al costat del líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha remarcat que "no em sentia tan descol·locat des del programa del Monegal".

L'expresentador de Crónicas Marcianas ha assegurat que CiU es troba en una situació "incòmoda" perquè "va arribant l'hora de la veritat". Sardà ha exposat que "no em sento nacionalista, català ni espanyol" i ha afegit que "sóc dels que consideren que és molt millor seguir junts".

"M'agradaria ser portuguès perquè un portuguès sap que ho és des que es lleva fins que va a dormir", ha comentat. En aquest sentit, ha dit que "jo he experimentat el que és ser un turc".

Albert Rivera ha reptat CiU a "convocar eleccions a tot o res i a explicar el que faran el dia després". "Alguns volem jugar el partit i guanyar-lo", ha afegit el líder de Ciutadans. "El que està passant a Catalunya és un problema d'Espanya, el separatisme creix quan Espanya no funciona", ha indicat.

"Coincideixo en una cosa amb els independentistes: Espanya no funciona, però jo la vull arreglar i no trencar", ha comentat el líder de Ciutadans.

Imatge de la presentació
Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#58 Álvaro Viva España Gloriosa, Bcn Española, 05/12/2013 - 18:15

Esta tropa no llega a Navidad. ajjajaj VOTARÉ NO a la secesión de Cataluña. ¡Enhorabuena Jirauta! Acabo de terminar de leerlo enterito. Enviando resumen y crítica personal a medios. ¡VIVA ESPAÑA!

#57 Jacob, Lisboa, 04/12/2013 - 18:00

Així el Sr. Girauta es deu voler guanyar a sí mateix si diu que vol guanyar als nacionalistes, perqué ell no és res més que un NACIONALSTA ESPAÑOL. Oh potser no era nacionalisme espanyol la manifestació del 12 d'octubre a la plaça Catalunya de BCN on hi eren els C'S amics de Girauta?

#56 BEJOTA, bcn, 04/12/2013 - 16:02

La Generalidad hincha la cifra de independentistas en un 20%
04/12/2013 - 09:56

Convivencia Cívica ofrece las pruebas de que los barómetros del CEO están manipulados a causa de la muestra de población elegida, exageradamente nacionalista


#55 Jordi, BCN, 04/12/2013 - 15:31

Però llavors ... estan a favor que es faci la consulta? Si és així, com és que Ciutadans no participa en triar la pregunta? Hi ha coses que no acabo d'entendre.

#54 INDEPENTDENTZIA, MADRIT, 04/12/2013 - 12:42

Junt amb en Boadella i L'Aleix Vidal Quadres, la flor i nata d'espanyols residents a Catalunya.
Suposo que el proper dia 6 de desembre els veurem a tots ells reunits a la plaça de Catalunya lluint calçotets amb la bandera rojigualda