Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2012. 08:39h.

Girauta: "ja n'estic fart!"

Amenaça "marxar" d'un debat a BTV sobre la xiulada a l'himne espanyol

El periodista Juan Carlos Girauta ha amenaçat de marxar de La Rambla de BTV molest perquè, al seu parer, no se'l deixava parlar, durant el debat sobre la xiulada a l'himne espanyol. Girauta ha defensat Esperanza Aguirre i ha recordat que "ella és presidenta de la Comunitat de Madrid i ella es pronuncia sobre una cosa que passa a Madrid".

En aquest sentit ha lamentat que "Aguirre és la senyora del pim-pam-pum a Catalunya". La resta de tertulians no estaven d'acord amb aquesta afirmació i han intentat intervenir quan el periodista encara estava parlant. "Voleu que marxi? Si voleu marxo, però si em quedo vull parlar", ha replicat Girauta.

"M'interrompen tota l'estona i ja n'estic fart", ha afegit, a més de criticar que "si no combregues amb les rodes de molí que tothom comparteix resulta que no et deixen parlar". "Voleu que marxi o no? podré acabar?", ha insistit, a més de lamentar que "cada dia he de viure aquesta situació".

Girauta sosté que a Catalunya "és molt rendible atacar Aguirre. I això porta a situacions molt ridícules com quan La Vanguardia diu que polititza el futbol. Catalunya porta polititzant el futbol tota la vida. El Barça sempre s'ha dit que era més que un club".

El col·laborador de BTV i Catalunya Ràdio, entre d'altres mitjans, ha considerat que la xiulada legalment "és un ultratge". "Preparar la ofensa a Espanya és un ultratge", ha remarcat. Quan una segona tertuliana ha posat en dubte aquestes paraules i li ha demanat que "parli amb propietat", Girauta s'ha enfadat. "Jo parlo amb propietat perquè fa més anys que faig de jurista dels que tu tens", ha sentenciat.

Moment del debat
Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#44 Jaume, Barcelona, 28/05/2012 - 21:38

Qué lástima que el dinero para becas de ESADE se desperdicie en esta postadolescente que hace de tertuliana en televisiones municipales. Sra Lligadas, por la imagen de la institución y la suya propia tenga la dignidad de quedarse en su casa en vez de hacer el ridículo ante juristas más experimentado

#43 pauet, bcn, 27/05/2012 - 13:49

no sé com és que li donen tant de peixet, és un friki, en un debat seriós no hi hauria d'haver gent d'aquesta mena

#42 Eduardo González Palomar , Manlleu (Barcelona), 26/05/2012 - 20:13

¡Ni que decir tiene que, en muchísimas tertulias de Catalunya, si transitas fuera del camino nacionalista está cantado que se arma un lío!:
http://comunicacion.e-noticies.es/girauta-ya-estoy-harto-64870.html

#42.1 buff, bcn, 27/05/2012 - 21:15

Evidentemente, chaval. Si tanto os cuesta daros por enterados que sobrais, que aqui no os queremos, pues jodeos, que es lo que llevamos haciendo nosotros desde hace ya unos 60 años o mas. Jodeos i largaos porque aqui no sis mas que unos indeseables parasitos mezquinos. Que estais hartos? JO-DE-OS.

#41 Jordi, Tarragona, 26/05/2012 - 10:53

Ja ho entenc, els que haurien d'haver marxat son tota la resta i deixar-lo sòl. Que se'n vagi a Telemadrid!!!

#40 Pocasoltes, Barcelona, 26/05/2012 - 10:14

Este hombre tiene una agresividad contenida sospechosa. No se. Quieres decir que no le pasa algo?