Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2012. 11:27h.

Girauta: "TV3 es dedica al terrorisme simbòlic"

El periodista critica la "deriva" de la cadena pública després que un programa simulés pràctiques de tir amb el Rei

Girauta: "TV3 es dedica al terrorisme simbòlic"

Una imatge del programa on apareix la cara del Rei amb una diana

El periodista Juan Carlos Girauta ha afirmat que "la televisió pública catalana es dedica al terrorisme simbòlic" en referència al programa de TV3 Bestiari Il·lustrat que va simular pràctiques de tir amb el Rei Joan Carles, Fèlix Millet i Salvador Sostres.

Durant la tertúlia d'El matí de Catalunya Ràdio, Girauta ha dit que la cadena pública es dedica a "a fer veure que s'atempta contra el Rei d'Espanya, contra el Salvador Sostres, per exemple, amb una diana darrere del cap i, fins i tot, amb sang. Una cosa que diu molt de la deriva que ha agafat TV3".

En aquest sentit, el periodista ha recordat l'"escàndol indescriptible" que es va crear a Catalunya quan un senyor vell va dibuixar un taüt amb el lema "esta es la caja que te vas a llevar" en una manifestació a Salamanca.

Finalment, Girauta ha apuntat que "ara, la televisió catalana fa un atemptat terrorista simbòlic contra el Rei d'Espanya del qual es diu 'si no marxa li haurem de fotre quatre trets'. Contra un periodista dissident al genoll, justament al genoll, per fer un recordatori de l'atemptat de Federico Jiménez Losantos de Terra Lliure. Això ens ho hem de prendre de broma?, ho hem de minimitzar? No, no. Això se'n diu terrorisme simbòlic".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#44 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 16/10/2012 - 05:26

Girauta exagera intencionadament. Com a bon demagog sap fer confondre la part pel tot i el tot per la part, segons li convé. Per un fet puntual que ha escapat els filtres no es pot jutjar tota la TV3. Per altra banda crec que el que s'ha fet és delicte i que hauria de passar pel jutjat.

#43 nosenose, osca, 15/10/2012 - 22:33

Tiene razón..

#42 JORDI ROMAGUERA, L´Hospitalet de Llobregat, 15/10/2012 - 20:20

Precisament avui ho he sentit. Amenaçats també ho han estat els companys de tertúlia i cap no s´ha queixat. Per què el conviden aquest home de partit anticatlà?. Que vagi a Ràdio l´Hospitalet que no l´escolta ningú.

#41 Adéu, Espanya, i sort, 15/10/2012 - 20:05

Els cavernaris espanyols es deuen de pensar que amb potineries ens fan dubtar de quin és el camí a seguir.
A e-noticies hi ha tres tipus de visitants, els qui ja us coneixem, els qui us descobreixen i es fan independentistes i els que cobren per escampar merda contra Catalunya.

#40 Perlas de Mas, barcelona, 15/10/2012 - 19:49

"no nos conviene plantear las cosas en términos de independencia total, ya que desapareceríamos de Europa y del euro" "El líder de CiU ha asumido la posibilidad de una Catalunya que sea "interdependiente" con el Estado español en ámbitos como la seguridad y la defensa" Je je. El club de la comedia.