Publicitat
Comunicació · 5 de Març de 2010. 14:02h.

"¡Gorda y catalana de mierda!"

Empar Moliner denuncia insults a la periodista Sílvia Tarragona

"¡Gorda y catalana de mierda!"

Sílvia Tarragona, en una imatge d'arxiu

La columnista de l'Avui, Empar Moliner, en un article d'opinió, ha denunciat que "m’explica la periodista Sílvia Tarragona, presentadora i directora del programa Afectos en la noche de Radio Nacional de España, que abans-d’ahir, un cop va arribar a les instal·lacions de l’emissora a Madrid, va ser increpada pels que feien vaga. Li van dir 'grassa' i 'catalana de merda'".

"La direcció de la cadena ha 'expressat el seu suport absolut' a la professional i des del comitè d’empresa s’han desmarcat de qualsevol incident 'aïllat' que hagi pogut passar", explica Moliner, que afegeix que "la Sílvia Tarragona pot prometre als membres del comitè d’empresa de radiotelevisió espanyola que per la vaga de l’any que ve ja s’haurà aprimat".

"Els vaguistes haurien de fer una assemblea, això sí, per votar democràticament quina és la talla i el pes que ells considerarien apropiats en una catalana (de merda) perquè no els faci mal als ulls. Potser una trenta-vuit? Una trenta-sis? O potser serien tan generosos d’arribar a una quaranta, tenint en compte que la periodista és prou alta?", pregunta.

"La Sílvia Tarragona, que també va ser sacsejada per aquestes nobles persones (i segur que van ser uns moments d’estimulant exercici encaminats a la pèrdua de pes), estaria molt agraïda de saber amb quina talla s’ha de presentar a la pròxima vaga. La cosa de ser catalana, en canvi, no la podrem arreglar. Hi ha gent que és capaç de néixer a Horta només per provocar", conclou.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#60 jesus crispi escursell, barcelona, 01/02/2019 - 09:33

Estic seguint els programes de la Silvia a Radio 4 per la tarda. Aprecio molt els seus coneixements i la seva "cálida" veu.
Es una auténtica profesional. L'admiro molt...

#59 gironi, barcelona, 07/03/2010 - 17:44

Sr. es curios, avans d´escriure , informis be. L ´AVUI , es d ´EL PUNT de Girona. Pel demes, digui el que voste pensi .

#58 Tomás, Barcelona, 07/03/2010 - 14:06

Pienso que los del comité de huelga de RNE querían decirle "gran esquirola de mierda"... esquirol es una voz catalana que ha trascendido a otros idiomas para designar a los rompehuelgas, que es lo que es esta sra. catalana insolidaria con sus compañeros

#57 Pau Miserachs, Barcelona, 07/03/2010 - 12:21

Aviat diràn que el català és una lengua de perros i que parlem en cristiano que és el castellà. Ens menystenen cada vegada més fruit de la ignorància, mentides i la soberbia de les mafies de Madrid intolerants i opressors.

#56 es curios, bcn, 07/03/2010 - 12:20

es curios que L´avui i La razon som la mateixa empressa, tots dos amb uns periodistes afins a cadascuna de les ¨cavernes¨ que li toca, uns de dretes que odien la periferia i uns d´¨esquerrers¨que odien tot menys lo seu.