Publicitat
Comunicació · 29 de Juliol de 2020. 11:16h.

Gordillo dilueix les culpes

Reparteix la responsabilitat de la marxa de Terribas entre Santi Faro, Jordi Borda i ell mateix

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha repartit les culpes de la marxa de Mònica Terribas entre diferents responsables de l'emissora i ha nomenat el cap de continguts, Santi Faro; l'adjunt a la direcció, Jordi Borda i ell mateix.

El presentador d'El matí de Catalunya Ràdio, Albert Segura, ha recordat les paraules que va dir Terribas en anunciar el seu comiat voluntari i ha preguntat a Gordillo "què grinyola, qui són ells i què volen". "Volem que aquesta casa sigui líder, competitiva i d'altíssima qualitat", ha contestat.

Sobre qui són ells, el màxim responsable de la ràdio pública ha dit que "són la direcció de Catalunya Ràdio. Són el Santi Faro, cap de continguts; el Jordi Borda, adjunt a la direcció, i jo mateix". "Aquest 'ells', no li vull veure cap altra connotació que el d'una direcció que vol fer les seves funcions i les seguirà fent", ha remarcat.

Finalment, ha valorat l'elecció de Laura Rosel com a relleu de Mònica Terribas i ha explicat que l'objectiu "és elevar el llistó que va deixar la Mònica Terribas a 'El matí'". "La prioritat ara és ajudar i protegir la Laura perquè el programa té una pressió inhumana", ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 manolodelbombo, BCN, 29/07/2020 - 18:45

Algo Gordillo habrá pasado para que esta señora renuncie a la astronómica cifra de 175.000 leurazos al año que paga la radio pública catalana.

#4 Jvcs, Barcelona, 29/07/2020 - 15:18

Una aportación de laurita ,seria esttenarse con Borrás , para que cuente el milagro de panes y peces en armani y traps !

#2 Kropotkin, Bic, 29/07/2020 - 14:12

Estos lazis, cada vez tienen una pinta más rara... Jua, jua, jua,...

#2.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 29/07/2020 - 16:34

Ja els agradaria als ecspanyolots tenir la gràcia,elegància i prestància de la qual gaudim els patriotes! Estàtues gregues vivents és el que som! Dempeus!En pilotes!

#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/07/2020 - 12:15

O sigui que, per una vegada, la culpa no és de Madrit i els fatxes espanyols. Anem millorant.