Comunicació · 12 d'Abril de 2019. 12:17h.

"Gran Hermano" a TV3

'Teories conspiratives' sobre el funcionari judicial que es va desmaiar al Suprem

El tertulià i membre del comitè executiu de Lliures, Roger Montañola, ha qüestionat el debat que s'estava fent en la tertúlia del programa Tot es mou, que estava tractant sobre la indisposició de Paco, el funcionari encarregat de projectar els documents i vídeos durant el procés. "Potser que ens ho fem mirar", ha demanat Montañola.

L'advocat Lluís Mestres ha explicat les funcions que desenvolupa Paco en el judici, on es col·loca a la Sala i el que va passar dimecres quan Marchena va interrompre la sessió per una indisposició: "ho vaig parlar amb l'Àlex Solà, que està més encarat al Paco, i em va dir: 'sí, sí; s'ha marejat i després ens han dit que es veu que li havia sentat malament algun menjar que havia menjat... un menjar enllaunat i que les coses enllaunades poden donar aquests efectes...'".

"Què vols dir enllaunat?", li ha preguntat Helena García Melero a Mestres, que ha explicat que "unes escopinyes o una cosa d'aquestes enllaunades que li hava sentat malament". Aleshores Melero ha exclamat que "era pel matí" i ha insistit que "era molt d'hora al matí quan li va passar això..." "Allà també es fan esmorzars amb forquilla", ha afegit la periodista Pilar Calvo.

Aleshores ha intervingut Montañola per criticar que "estem analitzant que el senyor que controla els vídeos en un judici es va marejar... hòstia!" "Estem arribant a un punt que no crec com a societat acabi de ser sa del tot", ha reblat.

Melero ha al·legat que "això es va viure en directe i la resta dels ciutadans no sabíem exactament quina indisposició i com que ell- Lluís Mestres- estava allí li hem preguntat". Calvo, per la seva banda, ha afegit que "hi ha un altre element que no podem perdre de vista: aquest senyor té controlats 600 vídeos i, per descomptat, queda com a tall d'anècdota, però si hagués passat alguna cosa, era un daltabaix".

Finalment, Roger Montañola ha dit que "arriba un punt, no aquí en tots els debats que es generen en els mitjans, que s'està generant un punt de Gran Hermano i, a més, em sap greu perquè la situació és molt greu". "I no crec que ajudi", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 iñigo, castelló, 13/04/2019 - 08:58

Van a tener que contratar a Jorge Javier Vázquez en TV3.

#9 Veciana, Barcelona, 12/04/2019 - 22:38

Y si le mirais bien los ojos a Paco vereis que es reptiliano.

#8 luis, barcelona, 12/04/2019 - 19:31

Buen tema para una tv PUBLICA
¿Como es posible que a nadie le caiga la cara de vergüenza?

#7 Eva, Enmig del no res, 12/04/2019 - 15:47

Hace tiempo que se rien de Paco por el solo echo de llamarse Paco. Si ahora va y encima se marea pués ya tienen el circo montado. Así son de simpáticos y graciosos

#6 Finsescoions, Blanes, 12/04/2019 - 15:19

I a més a més, un magistrat s'estava dormint...
Ja ho tenim guanyat a Estrasburg !!!
Quin nivell!!!!

#6.1 ||Ñ||, Itaca la Vella, 12/04/2019 - 15:55

"Ja ho tenim guanyat a Estrasburg !!! "

La República no existeix, MACO.

#6.2 Finsescoions, Blanes, 12/04/2019 - 18:07

No m'has agafat la ironia
Em referia al nivell dels tertulians
Certament no hi ha cap república, en el postfranquisme ens ha governat una colla de lladres, que són els interessats en tota aquesta tragicomèdia que estem patint