Publicitat
Comunicació · 24 de Desembre de 2015. 17:11h.

Graset al·lega que va entrevistar Carles Sastre per "criteris d’actualitat"

"Si hi va haver alguna expressió poc afortunada durant l’entrevista, li demano sinceres disculpes”

Graset al·lega que va entrevistar Carles Sastre per "criteris d’actualitat"

Graset

El presentador del Més324, Xavier Graset, en resposta a la carta de Lucía Bultó publicada a El Periódico, expresa que “lamento profundament l’enuig i disgust que us han generat l’entrevista que vam fer al programa Més 324, al Canal 324”.

“Com a professional dels mitjans de comunicació sempre he rebutjat –i ho segueixo fent- la violència i aquells que la utilitzen, i sóc conscient que l’aplicació de la justícia, i el compliment d’una condemna, no poden substituir el dolor de la vostra família”, assenyala.

“Permeteu-me que us expliqui que haver convidat a Carles Sastre respon a criteris d’actualitat, donat  que aquesta persona era el primer signant d’un manifest que abonava una entesa d’acord per formar un Govern a Catalunya, tal com havíem anat informant tota la jornada el Canal 324, ja que el mitjà en qüestió realitza un seguiment diari de la situació política que viu Catalunya”, recorda.

“El convidat –vinculat en el seu moment a l’organització terrorista ja dissolta Terra Lliure, i havent abandonat la violència i complert una condemna judicial de privació de llibertat  que va finalitzar fa 20 anys actualment és sindicalista i fou candidat per una formació política a les eleccions dels 2012 al Parlament de Catalunya- podia oferir-nos la visió d’algú que actualment està implicat en política per vies pacífiques i que aquell dia era notícia, malgrat el seu passat”, argumenta.

“Si hi va haver alguna expressió poc afortunada durant l’entrevista, li demano sinceres disculpes, a vostè i la seva família, ja que em mereixen el màxim grau de respecte”, conclou.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#47 rushmore, vic, 26/12/2015 - 10:28

Felipe Mr X torturaba, mataba y ahí lo tenéis, campando a sus anchas, viva ejpaña

#46 Grasset=Bob el actor secundario, el humorista que va de presentador FAIL, 25/12/2015 - 19:41

Que Grasset hable de criterio, es como ver a Bob esponja abrazado a un cocodrilo pidiendole una medusa. Surrealista. Desde cuando va a tener este pseudohumorista del clan "minoría absoluta" para la comisión y la buena vida, criterio? De humorista a presentador serio? De chiste con este bufón.

#45 Manu, Bcn, 25/12/2015 - 14:36

A los independentistas que más abajo habéis justificado y amparado tan vil crimen: soys unos miserables además de unos analfabetos. ¿ Ese es el "nou país " que queréis construir?. Dais asco y pena

#44 Titot, El masroig, 25/12/2015 - 12:18

Això és el què passa quan poses els "periodistes" grasiosillos de l'escuderia Buenafuente a fer programes que figura que són seriosos.

#43 Joan XXIII, Barcelona, 25/12/2015 - 10:59

Professional el Grasset? Ha, ha, ha!!! Simplement un sicari a sou del procés.