Publicitat
Comunicació · 31 d'Agost de 2017. 17:22h.

Gregorio Morán troba una “hipocresia” el ‘no a la islamofòbia’ de la manifestació

El periodista critica que “les víctimes estaven desaparegudes de les pancartes”

Gregorio Morán troba una “hipocresia” el ‘no a la islamofòbia’ de la manifestació

Gregorio Morán, en una imatge d'arxiu

El periodista Gregorio Morán ha qualificat d’“hipocresia absoluta” que “el lema fonamental de la manifestació fos ‘no a la islamofòbia’”. Així ho ha assegurat en una entrevista a El Español, on ha assenyalat que “les víctimes estaven totes desaparegudes de les pancartes i de les intencions dels organitzadors, que tenien tot l’èmfasi polític posat en el separatisme”. “Això pràcticament no s’ha pogut dir a la premsa”, ha reblat.

L’escriptor també s’ha referit a la situació de la premsa catalana per denunciar la dependència que tenen de les “subvencions”. “Allò que abans es permetia, ara no es consent. Jo crec que tot això respon a què la dependència de les subvencions subterrànies de la Generalitat és absoluta”, ha considerat Morán, qui ha assenyalat que aquestes subvencions es plasmen en les edicions en català de ‘La Vanguardia’ i ‘El Periódico’.

“El fet que els dos diaris fonamentals de Catalunya, La Vanguardia i El Periódico, tinguin com a fons de recursos l'edició en català que no pot ser més minoritària, perquè els catalanistes llegeixen altres rotatius, que en l' pràctica s'editi un xurro en català i un doble xurro en castellà només s'explica per això, per la subvenció”, ha explicat el columnista. En aquest sentit, ha reblat que “els exemplars en català s’ha de confessar que es regalen”.

Morán, per altra banda, ha explicat que va deixar de ser amic de Màrius Carol -actual director de ‘La Vanguardia’, d’on ha estat recentment acomiadat Gregorio Morán- perquè “el seu comportament en la direcció dominical era el d’un xoriço”. “Hi havia una concatenació d'interessos entre la seva dona, que portava i porta un gabinet de relacions públiques, i ell que portava un dominical, que era un gran recipient publicitari”, ha indicat.

Posteriorment, continua Morán, el diari va decidir que Carol s’encarregués de cobrir les informacions de la Sarsuela i “per aquells misteris de la política i la vida social, acaba de tertulià eficaç i per últim de director”. “Però jo mai he tornat a parlar amb ell en la meva vida”, ha conclòs el periodista.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 02/09/2017 - 12:12

Pobre home, quina nanera més trista d'acabar una carrera profesional, en el seu moment brillant,

#15 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , ¿ QUE FEIEN ELS MUSOLMANS ISLAMISTAS A LA MANIFESTACIÓ ? CUAN ELS SEUS ERAN LOS ASESINOS , 02/09/2017 - 03:13

JO U DIRE MES CLAR I CATALÀ ¿ QUE FEIEN ELS MUSOLMANS ISLAMISTAS A LA MANIFESTACIÓ ? Cuan els seus ban fer ELS ATEMPTATS TERRORISTAS A CATALUNYA i a altres Ciutats . ..cuan Estat Islamic DISFRUTABA DEL NOSTRA DOLOR. ¿Per què li costa tan al Govern Català culpa als terroristas islamistas dels atacs ? semble els volgui hasta protejir

#14 Martín Martínez Mart, Barcelona, 01/09/2017 - 18:45

Potser el Sr Morán té raó. Tot i així, jo crec que un augment de la Islamofobia, no resol el problema del terrorisme.

#13 joan, manresa, 01/09/2017 - 11:53

El Casal,11,50 h.--No estarem d'acord amb el Sr.Moran amb moltes cosses...,pro sí amb un bon grapat de las que publiquen el E-noticies.El tema de manifestació es cru i real...,ens agradi o no...,els altres aspectes tenen molts matisos...,i primer de tot, no es parlar amb seny després de ser expulsat de la feina....,deixem reposar las neurones...

#12 Raquel, Barcelona, 01/09/2017 - 09:53

Muchos de los bobos que clamaban contra la islamofobia no tienen ni idea de lo bien que se lo pasarán cuando pasen a ser súbditos de esa religión.