Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2013. 19:21h.

'Guerra' a la Brunete

Intereconomia carrega contra Paco Marhuenda després que aquest els titllés de "grup infecte d'ultradreta"

El programa Dando Caña d'Intereconomía, presentat per Javier Algarra, ha carregat aquest dijous contra el director de La Razón, Paco Marhuenda, després que aquest critiqués la cadena.

Dissabte passat, en una entrevista a Telecinco, Marhuenda va titllar Intereconomía de "grup infecte d'ultradreta", fet que ha provocat la rèplica d'aquest dijous.

Algarra, en un moment del seu programa, ha explicat els fets i ha dit que no entrarien al joc i que no criticarien el director de La Razón, però acte seguit ha presentat un vídeo, de més de tres minuts, en el qual han repassat les al·lusions de Marhuenda a Intereconomía i alguns dels seus col·laboradors, com Alejo Vidal-Quadras, al qual va qualificar de "freaky provocador".

Al vídeo, al qual s'afirma que "no volem fer el que ell va fer, sinó deixar clar qui dirigeix aquest diari per si algú té algun dia la temptació de comprar-lo", s'explica que Marhuenda va ser "apartat de la política després que es coneguessin uns suposats negocis de vendes de fons bibliogràfics i immobiliaris a una universitat aprofitant el càrrec que ostentava".

Després del vídeo alguns dels tertulians han fet comentaris sobre Marhuenda, com que "que critiqui Vidal-Quadras és difícil de sostenir", "tots coneixem la seva independència, si un dia deixa el periodisme es pot dedicar al negoci de les estores" o "bona part de la dreta espanyola està captiva del PP i de La Razón".

Javier Algarra, durant el programa
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Interfachillas, bcn, 11/01/2013 - 15:36

L'alber Ribera no hi esta d'acord. Diu que vol seguir anant a Intereconomia per poder seguir mentitn sobre Catalunya. Ciudadanos intereconomics ultranacionalistes espanyols.

#7 Olga, Barcelona, 11/01/2013 - 08:15

Intereconomia, La Razon, amb tots els meus respectes els Periodistes son comparables amb la Premsa del Cor, no hi ha cap que raoni parlen i parlen com si estiguessin per sobra del be i del mal i al final acabant barall-ansen entre ells per que no hi haurà crist que se'ls escolti, temps al temps.

#6 Ramon, vent de tramuntana trenca el matalàs, 10/01/2013 - 23:31

què està malalta, la Rahola?

#5 le dijo la sarten al cazo..., bcn, 10/01/2013 - 21:37

Intereconomia es ultraderecha pura y dura en la que tienen barra libre todos los nacionalistas españoles PP, Albert Ribera, la Razon, etc, etc

#3 FRAN-BCN, BCN, 10/01/2013 - 20:31

Doncs te tota la raó....si senyor. Es una cadena infecta, provocadora i totalment subjectiva!!!! No manipulen mes perquè no en saben. i 13 TV els segueix d'aprop, l'emissora dels bisbes tela tela.....aquest any a renda tinc clar que la casella a L'església catòlica no sera per ells, es cope-BIS