Publicitat

Lluís Canut demana a Pedrerol que "no menteixis" perquè "mai he demanat anar a Punto Pelota"

El presentador del programa esportiu Efectivament, Lluís Canut, ha replicat a Josep Pedrerol, presentador del programa Punto Pelota, després que aquest afirmés que Canut volia fitxar pel programa d'Intereconomía. "Mai no t'hem convocat. És veritat que Canut ha intentat venir a aquest programa", va afirmar Pedrerol.

"No menteixis. Tu saps perfectament que ni he demanat mai anar a Punto Pelota, on tinc molt bons amics com Siro López i 'Lobo' Carrasco però que mai els he fet servir per anar a Punto Pelota, entre altres coses, perquè no se m'ha perdut res".

Canut ha recomanat a Pedrerol que canviï "d'informadors. Perquè et van informar molt malament del que vam dir. Igual és un problema d'idioma i no et van saber traduir el que vam dir".

El periodista d'Esports3, el canal esportiu de TV3, ha afirmat que "estic molt orgullós de treballar en una televisió local com és TV3 perquè és una tele de referència i és un exemple, cosa que no poden dir totes les televisions".

Per últim, li ha etzibat que "sé que tens problemes quan vens a Barcelona. Però no pas pel que es digui en aquest programa si no pel que es diu en el teu".

Captura d'imatge del programa Efectivament
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Pedrelolo, Móstoles, 22/09/2011 - 16:48

Genial Canut. Als anticatalans els hi rieun les gràcies al seu país, però és normal que aquí no ens agradin, ni ells ni les seves gracietes. Què volen? que els hi fem l'onada a cada insult seu? Que es quedin a Madrid o que se'n vagin a cagar a la via.

#12 Saltxipi, Sant Just, 22/09/2011 - 16:09

L'un al servei del Florentino i l'altre al servei del Sandrusco. Canut et vens per un plat de llenties i això que vas de gourmet.

#11 Xavi Moli, Llabaneres, 21/09/2011 - 23:15

El Canut ofereix participar a l'Efectivament, cobrant, si a canvi, a ell el conviden-contracten a altres tertulies. Pregunteu-ho al Fèlix Monclús, de Radio Marca.

#10 contdown, Barcelona-Wembley, 21/09/2011 - 21:13

El Pedrerollo aquest s'està posant nerviós. Clar que ser presentador d'aquesta porquería de puto-pelota (pelota de don floren, clar) ja diu molt de quin tipus de persona ets.

#9 efectes de la crisi, L'Alguer, 21/09/2011 - 16:13

Això és una mostra més de l'histerisme dels nacionalismes al que darrerament ens tenen massa acostumats (segur que no ho publiqueu!)