Comunicació · 23 de Novembre de 2012. 09:30h.

Guerra entre El País i El Mundo pels informes contra Mas

El diari de Prisa subratlla que "el cap policial nega l'existència de l'esborrany"

Guerra entre El País i El Mundo pels informes contra Mas

Portada d'El País

El diari El País passa comptes a la portada amb El Mundo i titula que "El fiscal denuncia les 'calúmnies' contra Mas que aireja el Govern '. En aquest sentit subratllen que" el cap policial nega l'existència de l'esborrany que incrimina el líder de CiU, mentre que Interior insinua que hi ha més informes judicialitzats".

"La campanya electoral catalana mà bruta esgota les seves últimes hores. El fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, va obrir ahir diligències", recorden, a més reproduir les paraules textuals del fiscal en què assegura que les afirmacions d'El Mundo són "radicalment falses ".

Per la seva banda, El Mundo titula en portada que 'El fiscal de l'Estat desautoritza el de Catalunya per carregar contra El Mundo'. De la mateixa manera 'La Policia aclareix que l'esborrany té dades de diversos sumaris'.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 xavier, sabadell, 24/11/2012 - 00:54

Que ningú s´equivoqui, el més semblan d´un espanyol de dretes és un espanyol d´esquerres, i sino campara la camatxa i la xacona

#3 Ramon, paga, llegeix i calla, 23/11/2012 - 11:51

És que a El País li ha arriba la notícia dels cromos que li hem regalat al recent naCiUnalitzat catala, don Godofredo, i su La Vanguardia Española, i el comissari Cebrian diu que ell també es vol apuntar a les mateixes "estuctures d'Estat"... total, Arturu, que preparis 112 milions d'euros més.

#2 Jep, Barcelona, 23/11/2012 - 10:25

Per ser espanyolista, ets més ruc que la majoria d'ells.
A qui pretens enganyar amb aquest nom, "independentista" de fireta?
A Catalunya només sobren els que no volen ser-hi.

#1 Independentista, Cat, 23/11/2012 - 09:58

Gràcies El Pais i Socialistes espanyols en general per ser sempre els tontos útils que ens ajudeu... però un cop independents, aquí sobreu: ja sabeu PSC, comenceu a fer les maletes

#1.1 Marc, Barcelona, 23/11/2012 - 10:14

Aquí no sobra ningú i ni tu ni cap insititució ha de tenir titularitat per decidir qui s'ha de quedar i que ha de marxar de Catalunya.

Hem de ser un pais lliure de ciutadans lliures. Sense amenaces ni exclusions.

#1.2 tas, la meca, 23/11/2012 - 10:51

Dubto que siguis independentista noi, potser una mica curt de gambals... o potser ets un d'aquests de la FAES que escriu per aquí...