Publicitat
Comunicació · 27 de Juliol de 2017. 16:52h.

'Guerra' entre el PDECAT i ERC a la Corpo

El consell de govern tomba el fitxatge de Cristina Puig per a Catalunya Ràdio

'Guerra' entre el PDECAT i ERC a la Corpo

Cristina Puig, en una imatge d'arxiu (foto: RTVE)

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha tombat el fitxatge de la periodista Cristina Puig per conduir la temporada 2017-2018 la segona hora del ‘Catalunya Vespre’, en substitució de Sílvia Copulo. La incorporació de Puig va ser anunciat el passat 21 de juny pel mateix director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, a través de twiter, però el seu nom no apareix en la programació que aquest dimecres ha aprovat el consell de govern de la CCMA, segons informa l’’Ara’.

La Corporació ha informat en un comunicat que es “fa una decidida aposta per potenciar el talent intern en el 'Catalunya vespre', atesa la convicció que la direcció i realització dels espais d’informatius, essència de la seva funció de servei públic, també poden ser desenvolupades amb excel·lència pels professionals de la informació, amb una dilatada experiència, que avui treballen a Catalunya Ràdio”.

El diari explica que el consell de govern de la CCMA ha preferit invertir els 40.000 euros en renovar per una cinquena temporada el programa ‘Les mil i una nits’ de Maria de la Pau Janer, mentre que la direcció de l’emissora considerava una prioritat reforçar el ‘Catalunya vespre’ amb l’arribada de Cristina Puig. Finalment, segons l’Ara, la Corporació ha decidit apostar per Janer -que juntament amb Sílvia Cóppulo i Xavi Freixes- compten amb el suport de l'òrgan executiu de la CCMA, controlat pel PDECAT.

L’Ara assegura que “el fitxatge frustrat de Cristina Puig amenaça de tensar una mica més les complicades relacions entre el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo (nomenat a proposta d'ERC), i el consell de govern de la CCMA, dominat per Núria Llorach (presidenta en funcions) i Brauli Duart (expresident però encara conseller), tots dos proposats pel PDECAT”.

tuit-gordillo.png

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi, Barcelona, 28/07/2017 - 16:40

Hay alguien aun que tenga la mas minima duda que TV3 y Catalunya Radio son el cortijo particular de ERC y PDECAT???

#3 Alejandro, Barcelona, 27/07/2017 - 18:15

En las manadas de lobos los machos alfa se pelean por el liderazgo; lo mismo pasa en la política, luchan por conseguir los mejores y más cantidad de puestos en las administraciones. Con la diferencia de que los lobos cuidan a la manada y los políticos la exprimen, les roba, las engañan.

#2 botifler1914, Siitaca, 27/07/2017 - 17:30

Virgen santa, los animales se pelean por el cada día más escaso forraje!

#1 Paliques, Ni de aqui ni de alli., 27/07/2017 - 17:26

Dios mio !. Que banda......