Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2020. 11:32h.

'Guerra’ entre JxCat i ERC per Terribas

La presidenta de la CCMA lamenta la “gran pèrdua” i el seu “compromís amb el país”

'Guerra’ entre JxCat i ERC per Terribas

Francesc de Dalmases

L’anunci de Mònica Terribas que no continuarà a Catalunya Ràdio la propera temporada ha provocat un agre intercanvi de retrets en la comissió de control de la CCMA al Parlament entre el diputat de JxCat Francesc de Dalmases i el director de la cadena pública, Saül Gordillo, designat a proposta d’Esquerra.

De Dalmases ha afirmat que “avui és un dia molt trist per a la ràdio a Catalunya” i que la qualitat de la cadena pública está “en entredit”. En la seva opinió l’anunci que Terribas no continuarà ha estat com “un meteorit” i ha demanat “autocrítica” a la direcció. Al seu parer, cal depurar “responsabilitats”

gordillok.jpg

Gordillo s’ha lamentat que la pregunta prevista era sobre “l’impacte del descens de la publicitat en la graella”, però ha aprofita per agrair els serveis prestats a Terribas deprés de “set anys al capdavant del programa més important de la ràdio pública”.

El director de Catalunya Ràdio ha agraït el seu “rigor” i vocació de “servei públic”, però no ha lamentat la seva marxa. “És de justícia reconèixer la feina que ha fet en aquests set anys”, ha insistit. Gordillo ha expressat la seva confiança que podran trobar un relleu amb “talent intern de la casa”.

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, del PDECAT, en una respostar posterior a Sonia Sierra, de Ciutadans, sense que vingués a tomb ha aprofitat per destacar la “gran feina!” de Mònica Terribas, “el compromís amb el país” i la “gran pèrdua” que significa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Alex, Barcelona, 18/07/2020 - 07:11

me huelo que Terribas se va al nuevo partido de Puigdemont, esa es la etapa definitiva. Después de TV3, Cat Radio, ese es su próximo "servei de país"

#4 Mariano , Mollerussa, 17/07/2020 - 18:36

Ja era hora que M. Terribas pleges.
Ancara ara No me lo crec.
És mala persona, una persona dolenta amb la cara pague.
M'hen Alegro per CATALUNYA.
Visca CATALUNYA LLIURE !!!!!!

#3 Daniel, Tokio, Texas, 17/07/2020 - 14:44

Lucha entre hienas con la panza rebosante de subvenciones.

#2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 17/07/2020 - 12:25

Compromiso en verdad con una ideología, a cambio de 400.000 anuales que si no de qué, y no con eso que ellos llaman "el país" y que es en verdad "la región"

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 17/07/2020 - 12:03

¨el seu compromís amb el país...”

Eso es lo grave, que esta gente confunde ¨el país...¨ con la secta catalanista... y el fanatismo fascista con lo de ¨esto va de democracia...¨espero que Otegui le ofrezca sitio en la ETB...