Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2010. 10:01h.

Guerra interna a la 'Brunete'

Pedro J. Ramírez prescindeix de la tertúlia de Losantos i Intereconomía trenca amb la Cope

Guerra interna a la 'Brunete'

Pedro J. i Losantos, temps enrere

La desició de Pedro J. Ramírez de prescindir de la tertúlia de esRadio, presentada per Federico Jiménez Losantos, a Veo7 ha provocat un enfrontament entre els diferents mitjans de l'anomenada 'Brunete mediàtica'. A més del distanciament entre Pedro J. Ramírez i el mateix Losantos, el grup d'Intereconomía ha entrat en 'guerra' amb la cadena Cope.

La intenció de Veo7 és emetre la tertúlia matinal de la cadena COPE dirigida per Ernesto Sáenz de Buruaga i en la qual estarà present el propi Pedro J. Ramírez. Tot això, malgrat que, com s'indica des esRadio, "des del primer minut d'emissió, la tertúlia de Federico Jiménez Losantos ha estat l'espai més vist de Veo7, sempre per sobre dels programes situats en prime time, segons les dades de Sofres".

"La quota de pantalla de Jiménez Losantos a Veo7 supera doncs, en tot moment, a la mitjana de la cadena de Pedro J. Ramírez", afegeixen. Paral·lelament, Intereconomía ha decidit posar a la venda la seva participació en la cadena Cope, del 1,8 per cent.

Segons informa Periodista Digital, diverses fonts apunten a un possible boicot per part de la COPE a periodistes de La Gaceta que han vingut col·laborant en aquesta emissora darrerament com Antonio Martín Beaumont i Federico Quevedo.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 05/09/2010 - 17:23

S'estan barallant pels diners, que és el que busquen a través del protagonisme. Tanta demagògia i mentida no pot tenir altra objectiu.

#14 Pasqual, BCN, 04/09/2010 - 00:35

Guerra interna? no pas! el diagnòstic és... diarrea.

... quina gent més ridícula aquesls espanyols, és ja no fan cap mena de respecte!

#13 fllambri, BCN, 03/09/2010 - 23:22

Ho haveu vist! quina cara de subnormals que tenen.

#12 fllambri, Barcelona, 03/09/2010 - 23:19

Els de la foto són els tipics Españolitos de les pel·licules del Pajares

#11 Ramon, Barcelona, 03/09/2010 - 21:34

Dir-ne Brunete, si no ets sociata, és estupidíssim. Si ets sociata no. Si ets sociata, dir-ne Brunete és insultar i mentir però almenys té una lògica sectària.