Publicitat
Comunicació · 10 de Novembre de 2011. 14:01h.

Guerra interna a l'àrea d'esports de TVE

Paco Grande diu que Sergio Sauca "és dolentíssim" i que Silvia Barba "es caga en els pantalons"

Guerra interna a l'àrea d'esports de TVE

Grande, Sauca i Barba

El locutor de retransmissions esportives de TVE, Paco Grande, en una xerrada amb els alumnes de la Universitat Complutense de Madrid que recull Periodista Digital, es va mostrar molt crític amb els seus companys Sergio Sauca i Silvia Barba.

Grande va explicar que "he deixat de fer la Champions perquè el comentarista Sergio Sauca és dolentíssim. Està posat aquí per estratègia empresarial. Me'n vaig anar perquè tot i ser l'editor no pintava res. Els caps no em recolzaven. Sauca es saltava el guió i feia el que volia".

D'altra banda, ha assegurat que "Silvia Barba es distreu. Cal controlar-la. Se li va dir a la Sílvia que preguntés a Agüero en zona mixta per l'incident contra el Vila-real i no ho va fer. Es va cagar en els pantalons".

Posteriorment, a Punto Radio va ratificar les seves afirmacions i ha assegurat que "tot l'hi he dit a ells a la cara directament. Amb Sergio Sauca, més perjudicat he sortit jo, perquè jo com a editor en els partits de Champions League li vaig ordenar no sortir d'una situació, i ho va fer, el que em va portar a una dimissió i a un perjudici econòmic".

"La meva opinió sobre Sauca és que no és el millor comentarista per a la Lliga de Campions, i l'hi he dit a ell. En les primeres retransmissions jo era qui l'ajudava, i un any després vaig haver de dimitir perquè era impossible. Quan hi ha un partit de Champions League, només cal sortir a les xarxes socials per veure què n'opina la gent. Si els meus caps em demanen explicacions, que segurament sigui així, les hauré de donar", va afegir.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Minaire, Saldes, 11/11/2011 - 11:10

El que si és cert es que el Sr. Sauca es un "merengón de tomo i lomo", només cal recordar-lo l'eny passat amb la retransmissió Rial Madrid -- Barça de Xampions.

#2 don Pelayo, España, 10/11/2011 - 17:19

La Silvia Barba, no es un bellezón, pero tiene un morbazo de escándalo (será que me ponen las chicas con gafitas,ajajaj).
El Sauca es malo, es verdad, pero el Paco Grande, un puto somnífero, por Dios.
Esta peña han hecho grande a Jose Angel de la casa,,,si, el de GOOOOOOOL DE SEÑOOOOOOOR!!!

#1 Pere, bcn, 10/11/2011 - 15:16

Vota positiu si la Silvia Barba et dóna morbo.

#1.1 Rafael, Alicante, 10/11/2011 - 16:21

Vinga home però si és un cardo, sembla la germana d'en Ramos.

#1.2 Agustí, Manresa, 10/11/2011 - 20:00

Potser dona morbo en la foto, però quan la sents parlar se´t cauen els ous a terra