Publicitat
Comunicació · 2 de Novembre de 2022. 10:43h.

Guerra mediàtica Junts-ERC

Puigdemont diu que el favoritisme del Govern a l'Ara "no és anecdòtic ni irrellevant"

Guerra mediàtica Junts-ERC

L'article del director d'El Punt-Avui, Joan Vall Clara, on denunciava favoritisme del Govern cap al diari Ara, ha estat aprofitat per dirigents de Junts, que n'han donat ressò. Mentre l'Ara es considera un diari més proper als republicans, El Punt Avui és més proper a Junts.

Vall Clara explica a l'esmentat article que la sortida de Junts del Govern ha provocat que ERC hagi recuperat l'àrea de la publicitat institucional. El periodista explica que des de llavors l'Ara ha obtingut "quinze pàgines" de publicitat institucional mentre que el seu diari només tres.

"Ni doble, ni triple, ni quàdruple. Cinc per cadascuna", lamenta Vall Clara. "No importa que la nostra OJD (periòdics venuts) sigui millor (20%). Ni que el nostre EGM (periòdics llegits) sigui millor (11%). Són minúcies. Els diners són seus, ells manen i tu et fots perquè no fas la bondat que et demanen, escrius allò que penses i deixes que ho facin els periodistes de la casa”, lamenta.

Aquestes paraules del director del Punt-Avui han estat recollides per dirigents de Junts com el mateix Carles Puigdemont o també Joan Maria Maria Piqué. "Aquí teniu dades, i fàcils de verificar. I no són anecdòtiques ni irrellevants", ha indicat Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Gironi mosquejat, Girona, 02/11/2022 - 15:06

Res, un atac de banyes

#10 Premsa groga, Barcelona, 02/11/2022 - 14:53

Es necessita més moral que l'alcoyano per gastar-se un euro en aquesta premsa propagandística lazi regada a subvencions dels impostos de tots els catalans, la voz de sus amos, ni regalades

#9 bejota, bcn, 02/11/2022 - 14:41

CREO ,PUIGDEMONT , QUE DEBRIAS PASAR UNOS CÓMODOS MESES EN EL HOTEL LLADONERS PORQUE SI CAMBIA EL GOBIERNO , TE VA A IR PEOR.NO TE DEJES UTILIZAR POR LAS RAHOLA DE TURNO QUE NO TIENEN NADA QUE PERDER.

#8 Marc de Vich, Vich, 02/11/2022 - 12:53

Cataluña se reduce a eso, puro caciquismo, ya desde la época de Pujol, pero conforme ha ido pasando en tiempo y sobre todo desde el 2017, ha ido a peor, lo de ayer de la NISSAN, es un ejemplo más de la incompetencia de esta gente, la falta de un modelo eléctrico de la SEAT a 13 años vista fin motores de explosión o la planta de hidrógeno en TGN

#7 Tonet de Cafarnaüm, Verona, 02/11/2022 - 11:57

Són com els Capuleto i els Montesco, s’odien a mort, aquesta rivalitat, aquestes lluites caïnites per les mateixes quatre engrunes, evoquen un panorama entre grotesc i de misèria, física i moral, amb casos puntuals que cauen en l’esperpent.