Publicitat

El director i un humorista se les tenen en un programa de la pròpia cadena

Guerra oberta a TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha volgut donar explicacions sobre la polèmica del gag de Bricoheroes que la televisió ha retirat, i ha mantingut una discussió amb l'humorista Lluís Jutglar, conegut com En Peyu, al programa Planta Baixa de TV3.

L'humorista ha explicat que "ens posem d'acord amb TV3 en retirar la part de la filla, que és la que pot tenir problemes de menors", i ha acusat "gent interna de TV3" de filtrar "intencionadament aquesta part de la menor a alguns digitals" després que ell publiqués els tuits.

Sanchis ha intervingut i ha retret al còmic que utilitzés unes imatges que no li pertanyen –el programa és una producció de TV3– per denunciar la supressió del fragment. "Una mica de calma en tot això. Vostè no podia passar aquest fragment sense demanar permís perquè això legalment és reprovable, però evidentment no ho farem. I aquí hi ha gent que està en el seu dret de defensar-se. Aquí no hi va haver diverses versions. Només hi havia una versió".

Peyu li ha replicat que "no estan en dret de mentir i explicar que nosaltres volíem emetre la part de la menor d'edat, on jo tinc correus electrònics on s'explica que nosaltres vam proposar que aquest fragment anés a fora" i ha atribuït la supressió del gag al fet que "ens portarà problemes" al Parlament. "Vostè especula en un terreny on només puc especular jo", li ha contestat Vicent Sanchis.

L'humorista ha defensat el seu esquetx perquè "en el context en què ho dèiem, qualsevol persona entrenada a consumir humor o que hagi vist programes de la BBC molt més extrems ho entendria". "Són dos bojos tancats en un taller que diuen bestieses. És la gràcia del format i per això ha atrapat els joves i és de les poques coses que consumeixen en català. Ho fan perquè som transgressors", ha subratllat.

Aquí Sanchis li ha recordat que "la joventut està enganxada a altres programes d'aquesta casa", però el presentador li ha dit que "poquets". "Poquets ho diu vostè, que no té la informació; que quan no fa d'humorista para amb una certa alegria", li ha etzibat.

Finalment, el director de TV3 li ha recordat que "sóc el responsable que vostè hagi fet tres temporades en aquesta casa, sóc el responsable que col·labori en aquesta casa contínuament, sóc el responsable que ho faci el Jair Domónguez... No hi ha ningú que pugui dir que té tantes col·laboracions, que els fem tant de cas i que els cuidem tan bé com vostès dos". "Teixir teories conspiratives és injust".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Alien, menjant crispetes , Saturn, 26/10/2021 - 12:59

O és que ens hem de manifestar totes devant del Ministeri d'Igualtat i TV3 per exigir el degut respecte a les dones a les televisions públiques?

#23 Pepe, Barcelona, 26/10/2021 - 08:45

Este es el nivel en el que está Cataluña. Gastando dinero público en programas cutres, para luego perder el tiempo debatiendo en la misma cadena pública entre un sectario y un autodenominado "humorista transgresor".

Si esto es cultura catalana, ya se la pueden quedar.

#22 Charly, Barcelona, 25/10/2021 - 23:21

El de la foto parece el Matamoros de tv3%.

#21 Uno, Una, 25/10/2021 - 21:14

La BBC dice el nota... :D Ahí sí que se le ha visto el sentido del humor... Qué bueno... :D

#20 Vigatano, Vic, 25/10/2021 - 20:41

Son un niñatos malcriados