Publicitat
Comunicació · 20 de Juliol de 2020. 15:07h.

Guerra oberta entre JxCat i ERC pel control de la Corpo

Núria Llorach intenta cessar Gordillo després de la marxa de Terribas, però no ho aconsegueix

Guerra oberta entre JxCat i ERC pel control de la Corpo

La vicepresidenta del Consell de Govern de la CCMA, Núria Llorach, en sessió extraordinària d'aquest matí, ha proposat la separació del càrrec de l'actual director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, com a conseqüència de la “pèrdua greu de confiança en aquest director”, un cop escoltades les seves explicacions sobre la gestió de la continuïtat de Mònica Terribas al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio la temporada vinent. La mesura no ha obtingut la majoria qualificada necessària de dos terços entre els quatre membres del Consell de Govern.

La vicepresidenta, a la vista de les explicacions del director davant del Consell de Govern, ha plantejat “l’evidència d'una manca d'implicació i de falta de voluntat clara del directiu per mantenir en antena l'actual format El matí de Catalunya Ràdio, que sota la direcció de Mònica Terribas ha assolit els nivells més alts d'audiència i de reconeixement de la història del programa, i que representa, com a contingut més estratègic de la ràdio pública, més del 70% de l'audiència total de l'emissora”.

La gestió del director en aquest sentit, que ha portat a la renúncia irrevocable de Terribas, “ha afectat de manera greu la relació de confiança imprescindible i necessària en el màxim directiu del grup d'emissores de Catalunya Ràdio”. Per aquest motiu, la vicepresidenta ha proposat avui la separació del càrrec del director de Catalunya Ràdio, que no ha obtingut la majoria qualificada necessària de dos terços entre els quatre membres de ple dret del Consell de Govern, requerida per la Llei per a la separació del personal directiu de la CCMA.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Petete, Blanes, 21/07/2020 - 11:15

Si no fuera porque esta gente gasta el dinero de los catalanes y son quienes dirigen la CCAA, las cosas que pasan en allí serían dignas de ser incluidas en "la vida de Brian", que si unos son "el movimiento liberador" , que si los otros son el "verdadero movimiento liberador", en fin, para echarse unas risas.... .

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/07/2020 - 00:35

Guerra entre los caciques del cortijo.

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2020 - 22:09

Els tres il.lustres patriotes que veieu a la foto mai han sigut capaços de guanyarse les garrofes per ells mateixos. Nomes han trobat feina quan i on governen el seus, dedicantse exclusivament en cos i anima a fer pais

Ja sabeu lo posesives que son les patries

I com podeu veure aquest amor tan visceral sempre ha sigut molt generosament correspos

#15.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2020 - 23:37

"¿Tiene usted patria?

La patria que me proponían el Honorable Pujol y señora, la que me proponen CIU y ERC con esos volatineros y sandungueros de la CUP, es una carroña sentimental empaquetada y distribuida por TV3 y Catalunya Radio, y yo no como de eso."

Juan Marse (elespanol.com 11-2-2016)

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2020 - 21:32

Els tres il.lustres patriotes que veieu a la foto mai han sigut capaços de guanyarse les garrofes per ells mateixos. Nomes han trobat feina quan i on governaven el seus, dedicantse exclusivament en cos i anima a fer pais. Ja sabeu lo posesiva que es una patria

I obviament aquest amor tan visceral sempre ha sigut preceptiva i generosament correspos

#13 Miquel, Girona, 20/07/2020 - 21:03

Tota aquesta injustícia que fa España amb Catalunya, ho tindran de pagar en un futur. Esperem la justícia Europa sigui justa, o la justícia Internacional.

#13.1 A., Barcelona, 21/07/2020 - 01:47

Si. Com la injusticia de la Generalitat i els indepes amb tots els que no hem abraçat la fe processista. Porteu 20 anys pix*nt i cag*nt-vos a sobre nostre i només sabeu plorar i dir que esteu oprimits i que si 1714 i demés xorrades. Ah, i fica't l'Aznar, Madrid i els Borbons on et roti. Et parlo de la gent d'aquí.

#13.2 Petete, Blanes, 21/07/2020 - 11:17

No coment... otro más existiendo en esa realidad paralela, que desperdicio.