Comunicació · 3 de Maig de 2019. 13:59h.

Guirigall a la Corpo pels tuits de Toni Albà

Acusacions creuades entre els responsables dels mitjans públics i Ciutadans

La comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) s'ha convertit en un guirigall quan els diputats de Ciutadans s'han intercanviat acusacions amb la presidenta en funcions de la Corpo, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis.

Tot ha començat quan Sanchis ha recordat que Rivera "va dir una mentida" quan va afirmar que "s'ha arribat a dir puta a Inés Arrimadas". El diputat taronja Nacho Martín Blanco ha demanat la paraula per "contradiccions" i ha manifestat que "quan un col·laborador de TV3 diu que Inés Arrimadas és una puta, li està dient des de TV3".

Sanchis ha demanat intervenir per "contradiccions" del representant de C's i ha assenyalat que "això és mentida. El senyor Toni Albà és Toni Albà. Ni va dir això a TV3 ni és un treballador de TV3". "Facin el favor de deixar de mentir, el senyor Toni Albà no és un treballador de TV3, no el contracta TV3 i ni tan sols ho va arribar a dir així", ha reblat.

El tema no ha quedat aquí i la diputada Sonia Sierra ha aprofitat una altra pregunta per dir que "Sanchis ha tornat a mentir en seu parlamentària" i, mostrant una captura del tuit, ha afegit que "li va dir mala puta i la senyora Llorach ho va blanquejar". "Fins quan haurem de seguir pagant persones que ens insulten?".

Llorach ha contestat que "jo no he blanquejat mai cap insult" i ha convidat a la diputada de C's a "repassar el diari de sessions i veurà com aquest insult és posterior a quan jo vaig parlar que el senyor Albà era un clown". El director de TV3, per la seva banda, ha destacat que "el senyor Rivera no s'estava referint a aquest tuit, que és anterior; s'estava referint a un tuit que parlava d'Amsterdam".

Sanchis ha recordat que TV3 i Minoria Absolita van acordar suspendre les aparicions de Toni Albà i ha retret a Ciutadans que "es va prendre una decisió que ni tan sols han considerat perquè aquesta part de la història no els interessa gens". "Com és que això no ho comenten mai? No els importa gens!", ha etzibat.

Sonia Sierra ha tornat a demanar la paraula per contradiccions de Llorach perquè "ha mentit una altra vegada" sobre el tuit de Toni Albà. "No he mentit perquè jo vaig descobrir aquest tuit amb posterioritat. No digui coses que no són veritat", li ha replicat Llorach. "Per contradiccions", ha insistit la diputada de Ciutadans, però el president de la comissió David Mejía (C's) ha tallat la seva exposició.

Finalment, ha intervingut el diputat d'ERC, Gerard Gómez del Moral, per exposar que "hi ha qui té molta insistència a intentar rebentar el debat i el joc parlamentari". "Uns pregunten, uns altres responen. T'agradarà molt la resposta o la trobaràs horrorosa, però ja és la segona vegada que se li dóna un tercer torn a Ciutadans perquè tornin a donar els seus arguments", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 04/05/2019 - 12:30

A la locaza de Toni Alba que no me la toquen !!.
Tiene mas humor hay que reconocerlo que el Pellicer, la Terriblas, els homes del temps, y el Llac y su estaqueta, .....
Mal humor tambien es humor como se creen los de Polona/T.Soler/$$$$
Visca Tony Alba..... que le den ya !!! el TeleNoties Nit.

#4 VERGONYA ALIENA, Barcelona, 03/05/2019 - 20:20

PROPAGANDA I DOCTRINA, amb els calerets de TOTS ELS CATALANS

Feu PENA I POR

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/05/2019 - 22:27

I fàstic, molt fàstic.

#4.2 Jordi br, L'h, 03/05/2019 - 23:18

No tota despesa publica pot agradar a tothom. A mi em fa fàstic mantenir la monarquia i la Guàrdia Civil

#3 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 03/05/2019 - 17:26

El chiringuito mafioso de tv3% a la greña por la pasta.
Ninguna novedad, siguen adoctrinando en el podio y siguen robando.
Vulgares matones con la garantia de las generalirats.

#2 botifler1914, Sinitaca, 03/05/2019 - 15:36

Envejece a ojos vista, Sanchis déjalo que el proces se come todo lo que toca.