Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2016. 13:47h.

"Han fet el negoci d'en Robert amb les cabres"

Marta Pascal replica Xavier Graset que "el pacte amb el PP no existeix ni existirà"

El presentador del programa 'Migdia al dia' de TV3, Xavier Graset, ha exposat a la coordinadora general del Partit Demòcrata Català, Marta Pascal, que "han fet el negoci d'en Robert amb les cabres" després de votar amb el PP la Mesa del Congrés i posteriorment s'hagin quedat sense grup propi a Madrid.

Graset, en un moment de l'entrevista, li ha manifestat que "no tenim del tot clar que va passar amb aquella votació a la Mesa, si alguns dels seus diputats van votar algun vicepresident; que semblava que encarava una línia d'acord amb el PP per tenir vida a la cambra i, al final, han obtingut un rèdit molt baix: no tenir grup".

Pascal ha assegurat que "el pacte no va existir, no ha existit ni existirà" i ha afegit que "per coherència política no podem tenir cap tipus pacte amb una gent que creu que aquells qui defensem la democràcia hem de ser portada als tribunals". "Per tant, el pacte amb el PP no existeix ni existirà", ha reblat.

La dirigent del PDC ha considerat que "la interpretació restringida del reglament fa que hi hagi una voluntat política de fer-nos callar", però ha assegurat que "no podran aconseguir que la nostra veu quedi diluïda". Finalment, Marta Pascal ha criticat que Ciutadans "té un concepte de la democràcia tancada, restringida" i ho ha comparat amb "temps passats".

Xavier Grasset i Marta Pascal
Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#22 Pep, Lleida, 05/08/2016 - 21:19

Aixi aixi TV3 no parei de treure a la tele a la Marta Pascal aquesta. He programat tv3 al canal num.99 per aixi no mirar-la mai perque estic fart i asquejat de la màfia convergent.

A mi no em rentareu el cervell pq me'n recordo qui son els Pujols i l'Astut Mas

#21 Perdedors enrabiats, Bcn, 05/08/2016 - 17:24

Voleu dir que totes aquestes polèmiques no son fruit de no poder païr dues desfetes electorals seguides?. Certament el guanyador no agrada a molts i amb raó, pero aqui sobresurt una certa mala baba embolicada amb raons de nen petit i poca cosa més. La diferència es massa grossa i aixó dol.

#20 joan puig, Badalona, 05/08/2016 - 13:20

Homs, Marta Pasca, dos convergents que fan bo l'acudit de que et pots fer ric comprant a certes persones pel que valen i venent-les pel que elles creuen que valen.

#17 Funcional, bcn, 04/08/2016 - 21:52

ERC tiene a Rufian y PDC tiene a Pascal. Dos valores en alza que garantizan muchos exitos.
Me meo toa, jua jua jua

#16 cap gros, palamos, 04/08/2016 - 21:48

Es clar, es decissio politica.....primer d la gent q no us vota i despres d vosaltres q aneu a madrid a autoexcloure vos....nos vamos...desacatamos el tc....no mestranya q us tractin aixi...i quan veuen la vostra marteta deuen flipar, deuen recordar l altre d erc i la seva intervencio al congres