Publicitat
Comunicació · 16 d'Abril de 2021. 21:03h.

"Haurien de fer fora tots els periodistes de TV3 ja"

Manuel Trallero, periodista: "un dels grans errors de el PSC va ser no voler tancar-la amb el 155"

"Haurien de fer fora tots els periodistes de TV3 ja"

El periodista Manuel Trallero ha afirmat al canal de youtube de el director d'e-notícies, Xavier Rius, que "haurien de fer fora tots els periodistes de TV3 ja". "Un dels grans errors del PSC va ser no voler tancar TV3 quan van tenir ocasió amb el 155, allò va ser un error gravíssim", ha considerat.Trallero s'ha mostrat molt crític amb el documental sobre l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, emès dies enrere per la televisió pública catalana. El periodista assegura que el programa "va ser una vergonya" i una "operació de blanqueig" de la figura de Pujol.

També ha criticat que "el PSC ha caigut ara en el compte que potser calgui canviar el cap d'informatius de TV3. Però fins ara què ha passat? On era l'esquerra? Per què han tocat al senyor Cercas? Fins ara ningú s'assabentava?".

Pel que fa a l'escriptor, ha considerat que "la participació de Javier Cercas en aquest programa de TV3 només pot tenir dues explicacions: una, que és un passerell que va ser allà de bona fe i li van preparar un parany perfecte traient unes declaracions manipulades o no i procedint a la seva linxament".

"Una altra opció és que és un aprofitat, que va anar a promocionar-se. Sortir allà a que et muntin el pollastre. I li van muntar el pollastre. Ja tenim una altra víctima", ha apuntat. "O va caure en el parany o va ser allà a muntar el número", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Marcial, Santa Coloma, 18/04/2021 - 15:48

No sean malos, no los echen, mejor sería dejarlos allí y buscarles otra utilidad, eso si con una rebaja salarial sustancial como las del barça. Pero de qué podrían trabajar 2.500 tíos hacinados en un edificio que amenaza con derrumbarse afectado por plastisicosis y el exceso de carga. Qué complejo es.

#31 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 18/04/2021 - 10:14

Ese pozo de odio que es TV3, sólo apto para fanatizados, nos cuesta la friolera de 400 millones y sólo la ven 1 de cada 7 habitantes de la región; sólo hay que ver cómo vomitan rencor los que la defienden para darse cuenta de lo perniciosa que es

#29 Lobisome, BCN, 17/04/2021 - 20:22

Trallero ¡ay! otra vez descarrilando sobre la actitud de los no-nacionalistas. Así que el problema es que Cercas no sabía dónde se metía, o se metió a propósito para provocar lo sucedido. Luego resulta que el verdadero problema es el PSC que no se solidarizó con los lapidados antes que Cercas... en fin ¿en qué quedamos Sr. Trallero?

#28 Manel, Bcn, 17/04/2021 - 20:21

Curiosament.aquests."experts" sempre.despotriquen sobre mitjans públics fets en català però mai sobre tv1 o rtve...deu ser que mai la deuen posar......Trallero se't veu el plumero....

#27 Sergi Sergio, Barcelona, 17/04/2021 - 18:51

Periodistas en TV3??? Diga usted mejor propagandistas, publicistas, promotores, etc.