Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2016. 13:40h.

Helena García Melero se’n riu de les crítiques

La presentadora de TV3 promociona el seu programa tot recordant “la festa de Cadaqués” amb Puigdemont

Helena García Melero se’n riu de les crítiques

Melero

La presentadora del Divendres de TV3, Helena García Melero, ha promocionat la nova temporada del programa ironitzant sobre la festa a la casa de Cadaqués de la també periodista Pilar Rahola, i en la qual va participar, a més de la pròpia Melero, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, o el comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero.

En un vídeo promocional penjat a twitter, Melero apareix simulant que toca la cançó 'Let it be' amb una guitarra imaginària. "Ets a la festa de Cadaqués, eh, encara!”, li pregunta el seu company, Espartac Peran. "Una mica, una mica”, replica la presentadora, a més d’afegir que té “moltes ganes” de començar la nova temporada.  García Melero va rebre moltes crítiques a les xarxes socials per la seva participació en aquesta festa.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#38 narcisa, la donota anunCiU que t'anunCiUaràs, 03/09/2016 - 18:36

la donota-anunci ens surt a 300 MILLIONS anuals...

com els 2.250 comissionistes de CCOO de TV3, que quant més guanyen ells, més calés perdem nosaltres...

i més baixa l'audiència, jajjs.

(què trist és d'haver de retallar de tot menys els anunCiUs d'uns quants, jajjs).

#37 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 03/09/2016 - 17:22

Qui és aquesta senyoreta escanyolida? la veig sempre al televisor del gimnàs declamant poetes i autors de casa nostra. O no, és una altra que se li sembla.

#36 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 03/09/2016 - 12:12

És que no sé quina mena de crítica se li pot fer a una persona que acut a una festa particular. Em sebla que els que la critiquen l´únic que deuen voler dir és que ells no hi eren i hi voldrien ser. Altrament no té ni cap ni peus que vulguin dir-li res a una persona que la deurien convidar.

#35 Ramonnn, Gavà, 03/09/2016 - 08:03

s' ha de tenir una mica de jeta per fer alguna cosa a Catalunya... I ella en te.

#35.1 Oiigon, Igualada, 04/09/2016 - 08:40

Y la suerte de la guapa la fea apolítica la desea. Jejeje va en broma, pero hay que echarle jeta: otra cosa es lo que se recibe por echarla y lo que de deja de recibir por haberla echado. Igual no hace falta esperar al día de Reyes, republicana o no, para ver ek juguete roto o los juguetes rotos

#34 Josep Pagés i Canaleta , CardedeuEstació deTren sense Marquesinas, 03/09/2016 - 07:08

Tota persona tedret a fer unaFesta PRIVADA A CASA SEVA Lo mal fet aqui es quePILAR RAHOLA VolguesFER PÚBLIC algu que tenia que serPrivado y intimo PILAR RAHOLA No es podia aguantar de Presumir quemenjaba amb el PODER ELPresident deCatalunya iel Jefe dels Mosos de Escuadra aixo mal fet feru public