Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2011. 08:55h.

“Hem guanyat les eleccions malgrat TV3”

Duran i Lleida critica la cadena pública després de guanyar les eleccions

“Hem guanyat les eleccions malgrat TV3”

Duran, durant l'entrevista a TV3 aquesta campanya

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en plena celebració del resultat de les eleccions generals de diumenge passat a la sala Luz de Gas de Barcelona, no va dubtar a retreure a TV3 l’actitud cap a la seva feina política.

“Hem guanyat les eleccions malgrat TV3”, va manifestar un Duran i Lleida eufòric pel resultat, entrada la matinada i acompanyat del president de la Generalitat, Artur Mas, segons informa La Vanguardia en la secció Pel forat del pany.

El cert és que l’enuig del candidat de CiU amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ve de lluny. L'últim episodi es va viure durant l'entrevista que li va fer la presentadora d'Els matins de TV3, Ariadna Oltra, en plena campanya.

En aquella ocasió, Duran es va mostrar molest amb diferents preguntes de l'entrevistadora, a la que li va arribar a etzibar un "senyora!" després d'una pregunta sobre la reforma laboral. Posterioment, el candidat es va disculpar amb la presentadora i va admetre que "no va tenir el millor dia".

Però que Duran se sent maltractat per TV3 és una evidència. En un apunt al seu bloc, al març del 2009, el líder d'Unió va assegurar que "ens tracta molt millor TVE o Antena 3".

Publicitat
Publicitat

91 Comentaris

Publicitat
#44 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 15:53

CiU ha fet dues campanyes al Congrés aquell amb propostes especialment impresentables. Una l'Operación Reformista, la vegada que han tret més escons. I l'altra aquesta del Gobierno de Concentración, que els ha dut a la primera victòria. N'hi ha per reflexionar o no, de com estem realment?

#43 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 15:46

El Diari de Barcelona sociata prohibia la paraula malgrat en minúscula (en majúscula no, perquè, ni Franco, va gosar posar-li A Pesar de Mar a la població). Figurava que era en defensa d'un català més assequible. Prou que s'ha acabat veient què defensava aquell parell. Van fundar Ciutadans.

#41 Antoni Llagostera Fernández, Ripoll, 24/11/2011 - 09:20

Que Durán digui aquestes coses és una autèntica a·lucionació: No hi ha res més seguidor dels convergents que les seccions de política de Catalunya i TV3, que cada matí venten la consigna del govern i del partit.

#40 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 00:02

No té sentit democràtic pretendre que TV3 sigui proconvergent -mai no ho ha estat gaire-, però sí que és esperable que existeixin importants mitjans proconvergents i sí que és exigible que TV3 que torni a tenir sentit de país i intenció nacional. Era la raó de ser.

#39 Ramon, Barcelona, 23/11/2011 - 20:40

El pitjor i el més encertat que es pot dir de TV3 és que continua assemblant-se moltíssim a la del temps del Tripartit. D'acord que ara hi veus algun esporàdic opinador que José Zaragoza l'hauria vetat. Però sempre és una rara avis i tant moderador com la resta de tertulians li fan el buit.

#39.1 Gerard, Barna, 24/11/2011 - 02:17

Quina barra que teniu Ramon. Si gairebe hi tenen en nomina la redaccio sencera de LV! Per no parlar de la Rahola, que fins fa 4 dies era la reina dels matins. Tambe era "sociata"?

#39.2 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 14:17

D'entrada no cal que em parlis de vos. Segona, a La Vanguardia, fins i tot ara, hi ha més anticonvergents que proconvergents. Fins i tot ara. A banda que això de proconvergent sempre és bastant relatiu. Per criticar ara, justament ara, La Vanguardia, o s'ha de ser sociata o s'ha de ser burro.

#39.3 Gerard, Barna, 24/11/2011 - 20:10

1. No et tracto de vos, era la 2ª pers del plural, em refereixo als convergents mes exhacerbats, com tu mateix. 2. LV d'ara es la de tota la vida, no t'enganyis. Per mes que publiqui en catala la ideologia es la mateixa. Conservadurisme pseudo-catalanista de rerefons profundament espanyol.

#39.4 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 21:18

Primera, no sóc convergent i d'aquí la broma del vos. I segona, La Vanguardia és ara menys botiflera que mai que jo recordi. No dic que sigui nacionalment el nirvana. Dic que ha millorat. I no només per la versió en català. Per això trobo demencial que augmentin justament ara els atacs.

#39.5 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 21:25

L'espanyolista en general i el sociata molt en concret entenc que preferissin La Vanguardia del Tapia. També entenc que tot patriota català tingui reticències i mantingui rebuigs vers el diari. El que no entenc, llevat que estigui com un llum, és que augmenti ara els atacs. C'est tout.