Publicitat
Comunicació · 14 de Maig de 2010. 11:12h.

"Hereu és el pitjor alcalde des de l'època dels romans"

Manuel Trallero: "la reforma de la Diagonal és una collonada com diria Josep Pla"

El periodisa i escriptor Manuel Trallero ha afirmat en una entrevista amb e-notícies, feta en plena Diagonal, que Jordi Hereu "és el pitjor alcalde de Barcelona des de l'època dels romans". "No crec possible trobar un alcalde pitjor de Barcelona des de la fundació de Barcino", insisteix.

En la seva opinió, encara és pitjor que el seu predecessor, Joan Clos, perquè "és la Llei de Murphy: tota situació dolenta pot emptijorar". "La reforma de la Diagonal és una collonada com diria Josep Pla: el que hauríem de fer és deixar-la tal i com està", reitera el columnista 'estrella' d'e-notícies.

Trallero també denuncia que Catalunya no és que estigui en decadència, sinó que es troba "en una agonia inacabable". "La gran culpa és dels catalans, ens vam pensar que érem els reis del mambo", afegeix.

També es mostra crític amb tot el procés de l'Estatut: "no he parlat amb cap membre de cap partit polític català que no m'hagi dit que era inconstitucional: d'Esquerra al PP". Al seu parer, "la gran lliçó la va donar el president Pujol, que es va passar 23 anys governant amb un Estatut que anava dient que s'havia de canviar, però que no va fer mai res per canviar-ho".

Article de Manuel Trallero: "A què espera Hereu per dimitir?"

Manuel Trallero, a la Diagonal de Barcelona
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ciudadanista, Barcelona, 14/05/2010 - 18:05

Esto es una exageración. Seguro que con los visigodos, los moros y los francos hubo alcaldes tanto o más malos. Aunque, para los vecinos de Les Corts que se oponen a la recalificación del MINIESTADI, Trallero se ha quedado corto.

#12 Jordi de Mataro, MATARO, 14/05/2010 - 15:06

Los maletines ya deben estar preparados......

#11 Matilde, Barcelona, 14/05/2010 - 15:02

Sí, Hereu no vale un pito,escurridizo juega al despiste, mentiroso, burlón,ningún respeto hacía el ciudadano.Es un especulador. Se cree dueño de Barcelona.
Nos merecemos algo mejor.

#10 segi, bcn, 14/05/2010 - 14:53

aixo es massa punt limit .trallero no m´agrada ni el llegeixo . pero avui estic d´acord amb ell en la collonada de La Diagonal

#9 frederic, tarragona, 14/05/2010 - 14:47

M'encanten les estovalles que el Sr.Trallero fa servir de bufanda...li dóna un aire a Woody Allen esplèndid.