Publicitat
Comunicació · 27 de Setembre de 2011. 09:20h.

Herrera, contra la "chusma nacionalista"

Rahola: "quan entrevistis el president Mas el presentaràs com el “presidente de la chusma y la basura nacionalista”?

Herrera, contra la "chusma nacionalista"

Carlos Herrera, en una foto d'arxiu

La periodista i escriptora Pilar Rahola replica al periodista Carlos Herrera -que presenta el programa Herrera en la Onda a Onda Cero- després que manifestés en el seu programa que la prohibició dels toros a Catalunya et remet a "toda esa chusma y a toda esa basura nacionalista".

En un article a La Vanguardia, li pregunta "a partir d’ara, què faràs? Quan entrevistis el president Mas el presentaràs com el “presidente de la chusma y la basura nacionalista”?

En aquest sentit, Rahola afegeix "
esclar que, tal com el vas tractar la darrera vegada, tot és possible... I els catalans nacionalistes que t’escolten, els recordaràs que són pura “chusma”? D’altra banda, fins on arriba la definició? Som “chusma” i “basura” només si estem contra els toros, o hem d’emprendre altres maldats?".

"
En fi, benvolgut Carlos, ja n’hi ha prou! Ja n’hi ha prou que surti de franc insultar-nos pel sol fet d’intentar legislar les nostres pròpies conviccions! Ja n’hi ha prou perquè pot ser que tinguem la pell molt gruixuda, però comencem a tenir memòria", conclou.

Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#50 raul, Lyon, 04/10/2011 - 09:17

El independentista no ES victima. Por la vida VA de victima.
Y está encantado de que alguien no esté de acuerdo con él/ella, así ganan más argumento: "veis? no nos entienden!".

#49 GALAICOMAN, BARCELONA, 29/09/2011 - 00:41

¿De qué se sorprenden?. Lo que dice Herrera lo dicen cada día doscientos foreros catalanistas en e-noticies (pero en sentido inverso, claro) y nadie se rasga las vestiduras. A un independentista insultar le sale gratis, y como es una víctima, habitante de una país víctima, pues todo justificado.

#49.1 Bernat, Barcelona Neta i Catalana, 05/10/2011 - 12:12

La xusma va arribar als anys 50 carregats amb una maleta de fusta i plens de polls.

#48 cat, cat, 28/09/2011 - 23:16

Donç sí, soc xusma. Decididament. Segurament igual de xusma com la que viu a casa nostra predicant que la seva Espanya es una nació i negant la nostra nació catalana i per tant, nacionalistes espanyols. Xusma qui estima la seva pàtria. Com deia el poeta espanyol, Chusma soy mas chusma enamorada.

#47 Pocasoltes, Barcelona, 28/09/2011 - 18:12

A veces, cuando uno no tiene argumentos, cuando se queda sin ellos, cuando le falta cultura, afloran los sentimientos más bajos. Nos hemos acostumbrado a discutir insultando, sin escuchar y repetar a los demás.

#46 Pocasoltes, Barcelona, 28/09/2011 - 18:10

Defender tu opinión con educación y respetando a los demás. Esto es lo principal. Hay gente en este país con una categoría humana muy baja, les pones un micrófono y comienzan a insultar a aquellos que no opinan como él. Es lo que está más cerca del nazionalsocialismo.