Publicitat
Comunicació · 15 de Setembre de 2012. 10:12h.

Herrera troba Terribas "repugnant"

La directora de TV3 va dir que calia deixar de ser "imbècils"

El periodista d'Onda Cero, Carlos Herrera, es va preguntar en una editorial si "milions són partidaris de la independència? Bé, bé, però també hi ha milions que no ho són. I no per això són imbècils, com suggeria aquest personatge, aquesta subjecta repugnant que és Mònica Terribas, la directora de TV3 o, bé, no sé el que ha estat aquesta indivídua".

Herrera considera que "la independència és sobretot la cortina de fum de CiU per tapar tots els desastres de l'administració catalana". "Què passa després d'una cosa així? Perquè amb manifestacions no es construeix el futur d'un país...", va afegir.

"Estem malament, la culpa és d'Espanya, trenquem amb Espanya. És un relat babau i infantil", va criticar el periodista, que va alertar també que "perillaria fins i tot la cohesió social de Catalunya". Finalment han recordat que en cas de separació, els catalans dependrien de polítics que "han inflat les seves estructures de corrupció, com la pròpia CiU".

Carlos Herrera
Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#52 edwaRD, Torredembarra, 02/04/2019 - 21:36

Tu comentario me parece indigno de ti.
Te tenia cierto aprecio, pero solo "cierto"
Ahora ya ni eso
Ahora me pareces indigno de alguien que se le supone educado

#50 Artur, Barcelona, 16/09/2012 - 17:28

A T X C Que et bombin i a parir panteres pinche herrera

#49 Pep, BCN, 16/09/2012 - 15:47

Tranquilo, Carlos, tranquilo. Escierto que Mònica Terribas se ha equivocado utilizando el término imbecil. Pero, en tu caso concreto, continuas siendo un imbecil por otras muchas cosas...ah...y tambien eres repugnante.

#48 Josep, Barcelona, 16/09/2012 - 10:14

qui ha dit que els no independentistes són imbècils? aquest home està fatal, la cita diu que els catalans han fet l´imbècil, pagant, aguantant insults, jo crec que és justificat per això, si et massacren i t´empresonen és lògic que vulguis continuar viu i aguantis.

#47 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 16/09/2012 - 05:56

Herrera , jo la trobu molt Bona com persona i com a dona que tiene un cuerpo fantastic i molt Guapa . Una gran periorista Catalana i una Dona Valenta per acmirar Ara devia ser massa catalana per la TV-3 DE ,, C.I.U. I P.P. per aixo la han fet fora