Publicitat
Comunicació · 5 de Juliol de 2018. 18:33h.

“Hi ha alguna diferència entre Tomás Roncero i Pilar Rahola?”

Albert Soler, periodista del Diari de Girona: “el procés és una farsa”

“Hi ha alguna diferència entre Tomás Roncero i Pilar Rahola?”

Albert Soler (foto: La Xarxa)

Albert Soler, periodista del Diari de Girona, ha afirmat que “el procés és una farsa” alimentat per “aficionats de barra de bar que escriuen amb el llaç groc”. Així s'ha expressat en una entrevista a 'Ctxt', on ha afegit que no hi ha diferències entre el comentarista esportiu Tomás Roncero i la periodista Pilar Rahola. “Algú és capaç de trobar alguna diferència entre Tomàs Roncero i, per exemple, Pilar Rahola? Però si s'assemblen fins físicament!”, ha indicat Soler.

El periodista ha manifestat, en aquest sentit, que “la gent riu molt del pobre Tomàs Roncero, amb raó, perquè no és més que un fanàtic de barra de bar i té de periodista el que jo de senegalès. Però resulta que hi ha molts ronceros de la política catalana, aficionats de barra de bar que escriuen amb el llaç groc a la solapa i l'estelada per turbant”.

Soler ha criticat el paper del periodisme durant el procés perquè “hi ha massa periodistes que esperen càrrecs o prebendes” o “simplement un copet a l'esquena”. “Van dimitir de periodistes i van formar un cacicat propagandístic”, ha considerat l'articulista, qui ha recordat la ‘paella’ de Carles Puigdemont amb les periodistes Pilar Rahola i Helena García Melero a Cadaqués.

“Com que sóc periodista, mai se m'acudiria convidar al president de la Generalitat a menjar paella a casa; si ho convidés, no crec que volgués venir; i si vingués, no ho publicaria en les xarxes socials per donar-me llustre”, ha manifestat. Encara referint-se als mitjans de comunicació, ha afegit que “no em puc aventurar a afirmar que tots sabien que el procés era una farsa -encara que alguns, els més ben relacionats amb l'establishment, segur que sí-, però el que està clar és que ningú en la política i en el periodisme sabia que la cosa anava de debò”, ha opinat.

El periodista del Diari de Girona, d'altra banda, ha lamentat que “el ridícul és la gent d'un i altre bàndol que es pren aquesta farsa de debò”. “En lloc de limitar-se a prendre unes cerveses i riure de tot el que passa, que és el que fa la gent amb sentit comú, es crispen, s'enfaden, es molesten per tot i la seva vida s'ha reduït al procés”, ha conclòs Soler.

Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#35 argentina, terrassa, 07/07/2018 - 00:41

aquest tal Soler que diu que es periodista pero que no te ni idea de politica podria dedicar.se p. ex
a fer volar coloms
prou periodistes de pacotilla si us plau


#34 Purria Separata, Mollerussa, 06/07/2018 - 20:15

Sí: Tomás Roncero es más guapo que la Rahola.

#33 Espartacus, La Garriga, 06/07/2018 - 14:51

És una opinió personal, provocada per l'odi. No hi cap valor

#32 botifler1914, Sinitaca, 06/07/2018 - 12:55

Hi ha alguna diferència entre Tomás Roncero i Pilar Rahola?

Les mamelles

#31 Borrell ll, Girona, 06/07/2018 - 12:26

En Soler, substitut de Quintà ( en pau descansi ) en la seva obsessió per Mas, Convergència, el 3% i el molt i molt malament que fan la feina els polítics indepes en qualsevol àmbit. D'aquells que nedant per la bassa de merda, només topen amb els zurullos que porten punxada una estelada.