Publicitat
Comunicació · 15 de Gener de 2022. 10:18h.

"Hi ha ambient prebèl·lic a Catalunya"

Manuel Trallero, periodista: "Tant els uns com els altres busquen el primer mort"

"Hi ha ambient prebèl·lic a Catalunya"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha assegurat en el canal de Youtube de Xavier Rius que "hi ha ambient prebèl·lic a Catalunya" i, en aquest sentit, ha advertit que "tant els uns com els altres van buscant desesperadament el primer mort".

Trallero ha puntualitzat que busquen "el primer mort dels seus". "És el jueguecito en el qual estem instal·lats perquè mientrastanto va transcorrent el rellotge del senyor Pedro Sánchez, d'aquí a dos anys hi ha eleccions generals i ningú sap el que passarà, i és qüestió d'anar mantenint el brou de cultiu".

L'escriptor ha remarcat que "sempre hi ha una primera ocasió en què pot ocórrer un incident... Quan les coses es van portant al límit arriba a un moment en què es trenca". "I estan passant coses. S'estan fent passets feia la ulsterización de Catalunya", ha reblat.

Manuel Trallero, d'altra banda, ha manifestat que "la Mesa per la Llengua blinda a Catalunya el model de Quebec i de Bèlgica en el qual hi ha dues comunitats enfrontades". "A Catalunya ja no hi ha adversaris, hi ha enemics. Ho deia un senyor en un article censurat en el diari Ara", ha remarcat.

Finalment, el periodista ha lamentat que s'utilitzin "termes bèl·lics" en el debat polític entre Catalunya i Espanya i ha afirmat que "existeix una fractura i s'està buscant un enfrontament per part de totes dues parts". "Hi ha dos nacionalismes que estan enfrontats a Catalunya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Marti , Palafrugell, 16/01/2022 - 13:25

Es el que els hi va fallar el 1O.

#31 Perico, Matadepera, 16/01/2022 - 11:06

Eso es, a mi juicio, lo que hace este caballero, y lo que lo descalifica. Debería concretar con nombres y ejemplos para sustentar sus argumentos, harto sospechosos, pero me temo que carece de tales pruebas. En resumen, lo que hace es muy fácil, cómodo y también cobarde.

#30 Perico, Matadepera, 16/01/2022 - 10:58

Equiparar moralmente los actos e intenciones de quienes en esta región ejercen desde el poder una opresión real e instauran una marginación real pisoteando los derechos constitucionales reales de más de la mitad de la población con los de quienes soportan desde hace muchos años lo anterior, y dándoselas de analista lúcido, es nauseabundo.

#28 Maresmenc, Maraesme, 16/01/2022 - 07:27

Apa noi, quina barbaritat... Ens vers de Trallero, t'hauries de dir TEOLERO

#27 Llop Hammer, Barceona, 16/01/2022 - 05:38

El ambiente pre bélico lo andan buscando los que no dejan en paz a la población que no está por los lavados de cerebro y que han entendido que el Prusses es una farsa para que sigan viviendo a costa de los obreros los burqueses y los parásitos de toda la vida.