Publicitat

Quin mal ha fet Mònica Terribas al periodisme català

Hispanofòbia a TV3

Aquest diumenge he vist un reportatge a l'informatiu migdia de TV3 que m'ha semblat que traspuava una mica d'hispanofòbia. Deien que “la foto estava una mica distorsionada”. A Madrid, segons un alt càrrec de Salut, era un "desgavell". No com aquí.

El que passa és que els col·legues que han fet la crònica s'han oblidat dels morts a les residències, Torra plorant desconsoladament per Palau víctima d'una depressió. Va estar apel·lant gairebé a l'"Espanya ens mata". Com Joan Canadell, per cert.

Deixeu-me fer una reflexió final: quin mal ha fet Mònica Terribas no només a la seva trajectòria professional ha acabat de vicepresidenta d'Òmnium sinó als mitjans de comunicació públics. Però amb el reconeixement social que va tenir i els ingressos econòmics no m'estranya que tots els periodistes de TV3 vulguin ser com ella.

 

 

 

 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 27/02/2023 - 15:20

Hay que ser un miserable y un sinvergüenza para decir " A Madrid era un desgavell no com aqui" Pero si aqui fuimos de lo peor de Europa, creo que solo nos supero Rumania, os acordais de la Verges y de su tropa, menudos lumbreras todos los de aqui, insuperables.

#14 jordi BR, L'H, 27/02/2023 - 14:22

Fem notícia articles d'opinió?? Això ja és l'ultim, ahhh i per cert del procés. Aquest mitjà viu del procés, i no admetre-ho és ser un mentider

#14.1 A.Bcn, Barcelona, 27/02/2023 - 20:27

No fastidies que tú eres la Terribas de incógnito. Ahora se entienden muchas cosas, ninguna buena.

#14.2 jordi BR, L'H, 28/02/2023 - 11:20

Ojalá tuviera la inteligencia, la profesionalidad y la decencia que tiene ella, pero en cualquier caso si entrar en juicios mi comentario hace referencia auqe se pone como noticia una opinion, "ligeramente" sesgada

#14.3 A.Bcn, Barcelona, 28/02/2023 - 12:06

Profesionalidad, jjaaaaajaaajaaaa, oye, que todos sabemos que su único mérito es ser "hija de". La indigna casta catalana a la que siempre defiendes, lacayo.

#13 Manel, Bcn, 27/02/2023 - 14:14

Rius, potser devies veure el TN amb un cafè de més, Ja que el titular té un...biaix què espanta. Veig masses "obsessions anti....", vigila les males companyies.

#12 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 27/02/2023 - 13:09

-A Madrid, segons un alt càrrec de Salut, era un "desgavell". No com aquí-

¡Hace falta ser sinvergüenzas...!

Para que quede constancia y el sectarismo catalanista no pueda manipular, hay que poner una inscripción en el frontispicio de la Generalitat. "A... El Homrani y Alba Vergés, los consejeros mas inútiles..."

#11 Pan con tomate y jamón ibérico, El Puig de la Guilla, 27/02/2023 - 12:34

"Quin mal ha fet Mònica Terribas al periodisme català..."

...y no solo al periodismo, la bruja Averia de TV3 ha tenido su público. La bilis que ha esparcido ha hecho mucho daño a los catalanes, su odio a España no tiene perdón...
Manipulación y sectarismo en estado puro, ha sido la Rosa de Tokio del catalanismo...