Publicitat
Comunicació · 7 de Febrer de 2014. 14:50h.

Homenatge a la Tatiana

Especial de 'La tribu' de Catalunya Ràdio aquesta tarda

Homenatge a la Tatiana

Tatiana Sisquella

La tribu de Catalunya Ràdio dedicarà les tres hores del programa d'avui a la periodista Tatiana Sisquella, directora i presentadora d'aquest magazín, que s'emet cada dia de quatre de la tarda a set del vespre a la ràdio nacional de Catalunya.  

Xavi Rosiñol conversarà amb companys de professió com Albert Om i Toni Soler, que seran a l'estudi. També en parlaran Carles Capdevila, Xavier Bosch, Andreu Buenafuente i Francesc Escribano. El director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, i el director de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, també hi participaran.

El magazín comptarà amb seccions habituals com la de Sílvia Soler, que parlarà del dia que va conèixer la Tati; la de Francesc Torralba, que dedicarà 'La màxima' a l'entusiasme; Roger de Gràcia, amb 'Les 5 coses que has de saber abans que acabi el dia', i Josep Sucarrats, que recomanarà els restaurants de Tatiana Sisquella. 

Eloi Vila, Àngel Llàcer i Agustí Esteve també recordaran la periodista, i a la recta final del programa, Albert Puig proposarà escoltar les músiques de la Tati, com era coneguda per la gent més propera.

A més, el web de Catalunya Ràdio té habilitat un espai perquè tothom pugui expressar el seu condol on ja han deixat el seu testimoni centenars de persones.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Isaac, Barcelona, 07/02/2014 - 15:05

Tan joven...Descanse en paz y mucha fuerza y ánimos, muchos, para su familia y amigos.