Publicitat
Comunicació · 7 de Gener de 2018. 17:22h.

"Homenatge" de TV3 al referèndum

La cadena emet dimarts un reportatge de Mediapro

"Homenatge" de TV3 al referèndum

Sílvia Bel, en un moment del reportatge

El programa Sense ficció de TV3 emetrà el dimarts 9 de gener a les 21:55 h el documental "1-O", una crònica de la jornada produïda per Mediapro sota la direcció de Lluís Arcarazo i que, segons informa la web del programa, és "un homenatge a les persones que van fer possible el referèndum".

El documental mostra instants de diverses escoles de Barcelona, Arenys de Munt i Sant Julià de Ramis. "És la crònica del que va passar en cinc d'aquests centres en un dia terrible i alhora inoblidable en què més de dos milions de persones van lluitar pacíficament per exercir el seu dret a decidir", remarca.

El programa destaca que "en aquest treball no apareix cap polític, sinó que es posa èmfasi en l'organització i la participació d'un poble el dia del referèndum". "Ciutadans anònims van sortir als carrers i es van organitzar per fer-lo possible, malgrat els obstacles", afegeix.

Apareixen el testimoni de diverses persones que expliquen com van viure l'1-O intercalats amb aportacions enregistrades al lloc dels fets. Entre aquests, hi ha una cara coneguda, la de l'actriu Sílvia Bel. El documental també recull declaracions de Roger Español, el jove que va perdre un ull a causa de l'impacte d'una bola de goma.

62 Comentaris

Publicitat
#39 seny , bcn, tabarnia, 09/01/2018 - 17:44

Suposo que tele odi3 també emetrà el documental de la majoria del cens català que no vam participar en aquesta tupinada ilegal.

#38 Gat a Lunia, Tordera, 08/01/2018 - 15:33

¿Cuántos favores debe Roures al gobierno de la Generalitat? Sólo ellos lo saben...

#37 pepe.----, andorra, 08/01/2018 - 14:45

yo pensaba q la noticia era q un perro fuese mordido por una persona, q un perro muerda a una persona es lo normal. Q tv3 haga estas falsificiaciones de la realidad, es lo normal. Lo raro seria otra cosa diferente o q se lo pagaran ellos de su bolsillo.

#36 M, Sabadell, 08/01/2018 - 11:57

Más interesante seria un reportaje sobre la convocatoria de elecciones, la declaración de la república después del ataque de pánico, la suspensión de la misma, la fuga a escondidas, el abandono a sus compañeros y la vida de mantenido que lleva en Bruselas.

#35 Rogeli, Tornabous, 08/01/2018 - 11:19

Referendum golpista, Tv3 % otra vez con el cuento del 1 Oct. provocacion, victimismo y mentiras.