Publicitat

El públic del FAQS aplaudeix Torra dempeus

El públic del programa Preguntes Freqüents de TV3 va acomiadar l'encara president de la Generalitat Quim Torra amb un fort aplaudiment dempeus. Torra, que va ser entrevistat aquest dissabte a la nit per la cadena pública en un programa especial després de la seva inhabilitació per part de la JEC, va rebre mostres de suport per part del públic. 

El president de la Generalitat també va ser rebut en el vestíbul dels estudis de TV3 per representants de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat, que van viatjar des de Madrid fins als estudis de TV3 aquest dissabte a la nit, després del debat d'investidura, per donar suport al president. La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach va acompanyar Torra fins al vestíbul de la televisió pública, on hi eren els diputats i senadors de la formació, que el van rebre amb aplaudiments, encaixades de mans i abraçades.

El president de la Generalitat va reconèixer en l'entrevista que "és molt probable que aquest procés acabi amb la meva inhabilitació d'aquí a uns mesos" i va descartar nomenar un altre vicepresident. Torra també va atribuir a una "confusió" el fet que una persona aliena al personal del Palau de la Generalitat hi accedís per retirar la bandera espanyola de l'edifici durant uns 10 minuts durant la concentració convocada en contra la seva inhabilitació divendres passat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 pepe, andorra, 07/01/2020 - 16:21

lo q hagan o dejen de hacer en la tele separata me da lo mismo q lo mismo me da, lo unico q me fastidia sobremanera es tener q pagarla con mis impuestos, q aunque resida en otro pais, cuando bajo a España pago Ivas varios......Aunque con los infiltrados q hay pululando por andorra a sueldo del separatismo, poco tiempo le queda, al tiempo.

#15 Capit@n España, res de nou, 07/01/2020 - 13:34

Claque, ? (en catalán Claca) grupo de individuos pagados para aplaudir en los espectáculos, bien como cuerpo organizado contratado en las salas de teatro y ópera, o figuradamente los que aplauden o animan a alguien de forma incondicional.a? A cambio pueden presenciar el el espectáculo gratis (con "entrada de claque")

#14 Ciudadano X, Barcelona, 07/01/2020 - 11:00

A ese público, que se paguen su televisión y me liberen a mi de tener que hacerlo. Que hagan de TV3 un canal de streaming y se lo paguen.

#13 Sergi, Bcn, 07/01/2020 - 10:47

Como una régimen bolivariano ..

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/01/2020 - 00:09

Teleseparatismo = Aló Presidente.